• Möt Jaguar F-Pace, en sportbil för vardagens behov

    Nu kan du njuta av den precisa körning och skönhet som Jaguar är berömt för, men med mer nytta och funktionalitet än någonsin tidigare. Gör drömmen till verklighet, köp din Jaguar F-PACE.

  • Jaguar är lika dynamisk som namnet antyder

    Jaguar är ett ikoniskt bilmärken som blivit prisade för deras inställning till design och produktion av bilar - för att göra dem lika levande som namnet säger.

  • Jaguar är lika dynamisk som namnet antyder

    Jaguar är ett ikoniskt bilmärken som blivit prisade för deras inställning till design och produktion av bilar - för att göra dem lika levande som namnet säger.

Aktuella kampanjer för Jaguar

Filtrera på bilmodell

jaguar-f-pace-left
Jaguar F-Pace
Pris fr. 579.900 kr Ord. 700.900 kr

Luxury Edition 240hk AT. Smarta lånet fr. 7.979 kr/mån

Begränsat antal. Taurus läderklädsel, avtagbar dragkrok, Xenon-strålkastare, touch-skärm, takrails, keyless entry, Cold Climate Pack, Mood interiörbelysning.

jaguar-xe-left-final
Jaguar XE
Pris fr. 329.900 kr Ord. 379.900 kr

2.0D 180hk Prestige. Smarta lånet fr. 2.816 kr/mån

Läderklädsel, navigation, 18" aluminiumfälgar, automatisk växellåda, backkamera, parkeringsvärmare m.m.

jaguar-xf-sportbrake
Jaguar XF Sportbrake
Prisbasbelopp: 8,5 PBB

2.0D 180hk PURE.

Xenon-ljus med LED-signatur, parkeringsradar bak, fjärrstyrd bränslevärmare, luftfjädring bak, motoriserad bagagelucka 40/20/40 delbart baksäte, insynsskydd och lastnät, takrails, 17" lättmetalfälgar, 2-zons ACC, 8" touchscreen, filbytesvarning, Jaguars ljudsystem m.m. Kontantpris fr. 408 900 kr

* Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för felskrivningar.

Jaguar hos Hedin Bil

Jaguar – lika full av liv som du

Jaguar är lika dynamiskt som vårt namn och vår logotyp antyder. Vi har alltid trott att en bil är det närmaste man kan komma att skapa något levande. Ta reda på mer om vår prisbelönta inställning till design och produktion av bilar och vad som gör dem lika levande som du. Upplev nervkittlande prestanda och smidiga vägegenskaper med lyx, hantverk och avancerad teknik under en provkörning med Jaguar på Hedin Bil. Det finns inget bättre sätt att lära känna Jaguar än att komma nära inpå bilarna – så välkommen in på din närmsta Hedin Bil återförsäljare och upplev Jaguar.

>>Gå till Jaguars webbsida

Nya och begagnade Jaguar i lager

Välj ett eller flera alternativ
Jaguar
Årsmodell
Miltal
Pris
Filtrera på biltyp
24 träffar
24 träffar
Visa fler fordon
Till toppen