• Nya Porsche Cayenne

    En sportig bil för dig som gillar att köra och vill dela upplevelsen.

  • Välkommen Porsche till Hedin Bil-familjen

    Hedin Bil är stolta att kunna presentera ett bilmärke som alltid strävat efter att omsätta prestanda i hastighet på det mest intelligenta sätt som är möjligt. Målet är att skapa den perfekta sportbilen.

Porsche hos Hedin Bil

Porsche bilar från Hedin

Nya Porsche Cayenne E-hybrid

Standardutrustning
Cayenne E-Hybrid har liksom övriga laddhybrider kännetecknande detaljer i Acid Green (bromsok och logotypkonturer) samt utökade PCM-funktioner för hybridsystemet, utöver det har den följande utökade standardutrustning (jämfört med Cayenne V6):

– Sport Chrono-paket
– Parkeringsvärmare (E-Hybridanpassad)
– Porsche Active Suspension Management (PASM)

Drivlina
Cayenne E-Hybrid utrustas liksom sina modellsyskon med den uppdaterade 8-växlade Tiptronic S-växellådan samt permanent fyrhjulsdrift. Förbränningsmotorn är densamma som i Cayenne V6, en 3,0-liters V6 med turbo på 340 hk, som arbetar tillsammans med en elmotor på 136 hk som integrerats i växellådan. Total systemeffekt är 462 hk och den teoretiska räckvidden (NEDC) på endast el är 44 km.

Pris 915.000 kr

 

Om Porsche

Ferry Porsches dröm om den perfekta sportbilen har alltid drivit företaget framåt – genom hela Porsches historia. Och målet närmar sig varje dag. Med varje koncept, varje utveckling och varje modell. Längs med vägen så följer Porsche en plan; ett ideal som förenar utvecklingsarbetet. Den kallas för The Porsche Principle.

Den underliggande principen handlar om att få ut det mesta av allt. Från dag ett har strävan varit att omsätta prestanda i hastighet – och framgång – på det mest intelligenta sätt som är möjligt. Det handlar inte längre om hästkrafter, utan mer idéer per hästkraft. Principen har sitt ursprung från racingbanan och förkroppsligas i varje enskild bil. Porsche kallar det för intelligent prestanda.

Nya och begagnade Porsche i lager

Välj ett eller flera alternativ
Porsche
Årsmodell
Miltal
Pris
Filtrera på biltyp
111 träffar
111 träffar
Visa fler fordon
Till toppen