Hedin Bil i Lund

Hos oss på Hedin Bil i Lund säljer vi MG, Subaru, Jeep, Fiat, Fiat Professional, Dodge och RAM. Vi har en mängd begagnade bilar under Hedin Certified – där du hittar kvalitetstestade bilar.

Vi är auktoriserade på service av MG, Saab, Opel, Fiat, Fiat Professional, Subaru, Dodge, RAM och Jeep. Vi kan även serva alla andra märken enligt vårt koncept Allbilsverkstad. Dessutom så är vi auktoriserade på Husbilar som är byggda på Fiat, när det gäller bildelen.

Hedin Bil är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till transportbilar och husbilar. I vårt breda utbud hittar du garanterat det du söker. Du är viktig för oss och vi jobbar hårt för att du ska bli nöjd med ditt bilköp. Vi kan även erbjuda dig en rad olika tjänster. Så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!

Kontakt & Öppettider

Bilförsäljning

Öppettider

Vardagar
09:00 - 18:00
Lördagar
11:00 - 15:00
Söndagar
11:00 - 15:00

Lagerbilar

Hitta alla våra nya och begagnade bilar i lager.

Hitta drömbilen
Fiat logoFiat Professional logoJeep logoSubaru logoDodge logoMaxus Transportbilar logoRam Trucks logoMaxus logoMG logoOpel logoOpel Transportbilar logo

Charlie Jaensson

Platschef/Försäljningschef

Antonio Yaacoub

Personbilssäljare

Lukas Wohlin

Personbilssäljare

Tibor Volk

Företagssäljare

Service & verkstad

Öppettider

Vardagar
07:30 - 16:30

Verkstadsbokning

Boka tid för service, reparation, hjulskifte eller glasreparation snabbt och enkelt.

Boka nu
Fiat Professional logoFiat logoJeep logoSubaru logoOpel logoSAAB logoChevrolet logoMitsubishi Transportbilar logoMitsubishi logoMaxus Transportbilar logoMaxus logoMG logoRam Trucks logoDodge logoOpel Transportbilar logo

Reservdelar & tillbehör

Öppettider

Vardagar
07:30 - 16:30

Däck och tillbehör

Vi har ett brett utbud av reservdelar, däck och tillbehör för ett praktiskt och säkert bilägande.

Läs mer

Se senast inkomna bilar