Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Nyförsäljning & service

Porsche Service Center Linköping

Låsbomsgatan 27, 589 41 Linköping 013-32 70 100 info@porsche-linkoping.se

Kontakt & öppettider

Öppettider

Veckodagar 09:00 ‒ 18:00 Lördagar 11:00 ‒ 15:00

Välkommen att besöka oss

Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök.

Öppettider

Veckodagar 07:00 ‒ 17:00

Välkommen att besöka oss

Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök.

Våra bilmärken

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hitta din drömbil

Hedin Bil är en av Nordens största återförsäljare av nya och begagnade bilar. Med över 30 bilmärken och alltid tusentals bilar i lager har vi något för alla. Och det viktigaste av allt - vi har något för just dig!

Boka service online

Vi tar hand om servicen av din bil, vi hjälper dig montera och förvara dina däck - eller reparera skador på din bil. Enkelt och prisvärt. Just nu - upp till 1000kr rabatt till sista februari.

Hitta tillbehören

Vårt stora utbud av däck och tillbehör hjälper dig få ut så mycket som möjligt av din bil. Nu inför vintern är det dags att tänka på bra väggrepp och kanske en ny takbox inför skidresan.

Porsche Service Center Linköping

Porsche etablerades 2010 som Service Center Linköping och till årsskiftet 2011 påbörjades utbyggnaden utav en komplett bilhall med plats för ca 20 Porschar. Nu kan vi nu erbjuda våra kunder i Östergötland en fullserviceanläggning med bilförsäljning och verkstad helt enligt Porsches direktiv och riktlinjer, allt för att kunna erbjuda bästa möjliga service och produkter. Ihop med Porsche Center Borås och Porsche Center Göteborg byggs ett starkt team och vi kan också erbjuda ett brett utbud av Porsche-bilar av mycket hög klass. I maj 2017 togs stafettpinnen över av Hedin Bil som fortsätter att bedriva Porsche Service Center som en självklar partner inom sportbilssegmentet i Linköping. Vi fortsätter med samma kunniga och trevliga personal, men i ny regi. Välkommen in!

Lediga jobb

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?

Se våra lediga tjänster