Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Transportbilscenter i Kista flyttar verksamheten

Vi flyttar verksamheten från vårt transportbilscenter i Kista till Hedin Bil i Akalla och Spånga från och med den 1 april 2019. Däckverkstad och däckhotell kommer hålla öppet i Kista fram till den 15 maj 2019.

På vår anläggning i Akalla kommer ni fortsättningsvis hitta försäljning av nya och begagnade bilar, service, reservdelar och skadeverkstad för Nissan, Fiat Professional, Opel, Ram, Mitsubishi och Citroën.

Vår anläggning i Spånga kommer bedriva försäljning av nya och begagnade bilar, service och reservdelar för Opel, Ram, Mitsubishi och Citroen samt service och reservdelar för Fiat Professional och Nissan.

Hedin i Stockholm, Akalla

Vi på Hedin Bil i Akalla säljer Nissan person-, transportbilar, Mitsubishi person-, transportbilar, Kia personbilar, Fiat, Fiat transportbilar, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Dodge, DS Automobiles, Lancia Voyager, Opel personbilar, Opel transportbilar, Citroen personbilar, Citroen Transportbilar och Subaru.

Läs mer

Hedin Bil i Stockholm, Spånga

Hos Hedin Bil i Spånga, Stockholm säljer vi Citroën person- och transportbilar. Vi har verkstad för Citroën person och transportbilar. Vi har en komplett fullserviceverkstad och våra verkstadskunder har möjlighet att till reducerat pris hyra hyrbil via Mabi.

Klicka här