Citroën C5


Pris
349 990 KR

Privatleasing

4 695 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

3 963 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Citroën C5 Aircross SUV 180hk Feel Automat

Äntligen kan du uppleva denna SUV med stora hjul, kraftull design samt enklare än någonsin att sätta sig och ta sig ur. Den är även 100 % Citroën i sin design med ljussignatur i två nivåer och sitt breda utbud av möjligheter till personlig anpassning. Nya C5 Aircross är bekväm och flexibel då den har ett bagageutrymme på från 580 till 720 liter och tre individuellt anpassningsbara baksäten.

En SUV med ë-komfort

Du behöver bara öppna dörren och kliva in för att känna sig välkommen i den rymliga och bekväma kupén. Njut av den höga förarpositionen, det generösa utrymmet och den genomtänkta designen som utstrålar stil. Citroën C5 är en SUV som utstrålar kraft till 100 % med sina stora hjul, robusta och kraftfulla design samt höga markfrigång. De är en bil som skiljer sig från mängden och är den mest bekväma och flexibla SUVen med ett bagageutrymme från 580 - 720 liter. Med Citroën Advanced Comfort optimeras bilens alla beståndsdelar och är utvalda för bästa möjliga komfort. De tre sittplatserna i baksätet har alla samma bredd och kan justeras och skjutas fram/bak individuellt, vilket gör det möjligt att anpassa utrymmet i baksätet eller bagaget. Citroën C5 har en längd på 4,50 meter och tillför något nytt till SUV-segmentet med sin breda och imponerande front, höga motorhuv, 720 mm stora hjul och 230 mm markfrigång. Kontakta säljare →

Utrustningslista Citroën C5 Aircross SUV

  • Fjädring med Progressive Hydraulic Cushions®
  • Advanced Comfort® säten med eljusterbar förarstol
  • Motorstyrd baklucka med handsfree-funktion
  • Panorama instrumentskärm 12,3” HD i färg
  • Backkamera med Top Rear Vision 180°
  • 8” pekskärm med Mirror Screen
  • 3 skjutbara individuella säten bak
produktfakta Bränsleförbrukning NEDC 5,7 / WLTP 7,5 l/100 km, Utsläpp g NEDC 131 / WLTP 170 CO2/km. Utsläppen kan variera beroende på utrustningsnivå.

Privatleasing

Månadskostnad 4 695 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 963 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning