Ford Transportbilar Transit Connect

Försäljningspris (exkl moms) (från) 174 900 kr 194 420 kr
Kontakta säljare

Ford Transit Connect L1 1,5 Ecoblue 100 hk. HVO

Med en Transitmodell får du den typiska robusta och tåliga skåpbilen, som är utrustad med många praktiska körhjälpsfunktioner och en nyttolastkapacitet på 870 kg. Framsätet är flexibelt så att du kan justera och maximera nyttan för just dig.

Teknik och säkerhet

Med Transit Connect kan du känna dig säker på vägarna tack vare all uppdaterad teknik som håller dig ansluten och hjälper dig att hålla koll på hastigheten och även att skydda fotgängare som kommer i bilens färdväg. Med förbättrad teknik har också driftkostnaderna blivit lägre.

Fossilfritt drivmedel för Connect

Transit och Tourneo Connect godkänns nu för det fossilfria drivmedlet HVO för att minska utsläppen ytterligare. Sedan tidigare har även Custom Connect godkänts för HVO. Biodrivmedlet är ett bra komplement till elektrifieringen och ett sätt att minska koldioxidutsläpp, samtidigt som det håller nere bränslekostnaderna.

Företagsleasing från 1 595 kr

Hedin Bil serviceavtal från 299 kr/mån (36 mån, 6 000 mil)


Custom finns i många olika utföranden som lastvikter, växellådor, skåpsvolym. Prata med våra säljare för att skräddarsy just din lösning.

Kontakta säljare →

Trend-utrustningsnivå innehåller:
  • Luftkonditionering
  • Bluetooth/handsfree
  • Dimljus
  • Radio med rattreglage
  • Eluppvärmd vindruta
  • Lackerad främre stötfångare
Bränsledeklaration Transit Connect: 6.0 l/100km, Co2 156 g/km. Företagsleasing baseras på: 30 % kontant, 40 % restvärde, uppläggning och aviseringsavgift tillkommer. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för felskrivningar och prisändringar. Priset gäller företag.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Ford Transportbilar Transit Connect


Hitta anläggning

Boka provkörning