Mercedes-Benz CLA Coupé

Månadskostnad (från) 3 203 kr/mån
Försäljningspris (från) 289 900 kr
Privatleasing (från) 3 595 kr/mån
Kontakta säljare

Mercedes-Benz CLA Coupé.

CLA har en nyskapande design utvändigt och invändigt som är utformad för att passa in perfekt i livet. Med skinande grill med diamanter, lyxigt mittparti och med bakparti som påvisar styrka drar den blickarna till sig – och till dig som kör.

Såklart är CLA utrustad med MBUX interiörassistent där olika komfort- och MBUX-funktioner som styrs interaktivt med hjälp av rörelser och gester. En kamera i taket registrerar rörelser från de som sitter i både förarsättet och passagerarsättet, vad de gör med händerna i närheten av touchskärmen och därefter anpassas visningen på mediedisplayen enligt konfigurationen.

Gör din dröm till verklighet. En dröm som just du kan köra.
Pris från gäller CLA 180 Coupé inkl. SE Edition.

Mercedes-Benz Privatleasing via Mercedes-Benz Finans (MBF), 36 mån, total körsträcka 3.000 mil, månadshyra inkl. moms och service. Övermil debiteras med 12.50 kr inkl. moms per mil. Vid kontraktstidens slut avslutas avtalet och bil samt tillhörande utrustn. lämnas tillbaka. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage samt för uppläggnings- och admin.avgift. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förstahyra. Med reservation för prisförändring och tryckfel. Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln CLA 180 Coupe: 5,8-6,5l/100km, CO2-utsläpp: 132-149g/km. Motsvarande värden enl NEDC 2.0, 5,3-5,6l/100km. C02-utsläpp: 121-127g/km. Miljöklass EURO 6d-TEMP. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Värdena avser grundutrustad bil. Bilen på bilden är extrautrustad.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Mercedes-Benz CLA Coupé


Hitta anläggning

Boka provkörning