Mercedes-Benz CLA


Pris
317 900 KR

Privatleasing

3 795 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

3 600 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz CLA Coupé.

CLA har en nyskapande design utvändigt och invändigt som är utformad för att passa in perfekt i livet. Med skinande grill med diamanter, lyxigt mittparti och med bakparti som påvisar styrka drar den blickarna till sig – och till dig som kör. Kontakta säljare Såklart är CLA utrustad med MBUX interiörassistent där olika komfort- och MBUX-funktioner som styrs interaktivt med hjälp av rörelser och gester. En kamera i taket registrerar rörelser från de som sitter i både förarsättet och passagerarsättet, vad de gör med händerna i närheten av touchskärmen och därefter anpassas visningen på mediedisplayen enligt konfigurationen. Gör din dröm till verklighet. En dröm som just du kan köra. Pris från gäller CLA 180 Coupé inkl. SE Edition. Mercedes-Benz CLA Laddhybrid Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln CLA 180 Coupe: 5,8-6,5l/100km, CO2-utsläpp: 132-149g/km. Motsvarande värden enl NEDC 2.0, 5,3-5,6l/100km. C02-utsläpp: 121-127g/km. Miljöklass EURO 6d-TEMP. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Värdena avser grundutrustad bil. Bilen på bilden är extrautrustad. Med reservation för ändringar.

Privatleasing

Månadskostnad 3 795 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 600 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz@hedinbil.se

Boka Provkörning