Kia e-Soul

Månadskostnad (från) 5 003 kr/mån
Försäljningspris (från) 452 900 kr
Privatleasing (från) 3 595 kr/mån
Kontakta säljare

Upptäck helt elektriska Kia e-Soul*

Elbilen erbjuder mer kraft än någonsin, är mer modern, har en längre räckvidd och tidsenlig teknologi. Kia e-Soul har en helt ny motor som ger dig 204 hk och accelererar från 0–100 km/h på på bara 7,9 sekunder.

452 kilometers körning på en enda laddning

Kia e-Soul ger upp till 452 kilometers körning på en enda laddning med hjälp av två avancerade drivlinor. Du får en körupplevelse med räckvidd och flexibilitet starkare och större än tidigare.

Helt nya e-Soul efterliknar sin föregångare men har uppdaterats för att utmana sin omvärld. Den har mer självförtroende än någonsin, den är roligare att köra och med starkare motor.

Kontakta säljare →

Serviceavtal

30 % rabatt med våra serviceavtal

Läs mer om Kia e-Soul här

Produktfakta
  Broschyr

Gäller ordertecknat 31/3 2022 och registrerat senast 30/6 2022.

*Bränsleförbrukning blandad körning e-Soul; 0 l/100 km och CO₂-utsläpp 0g/km enligt körcykeln NEDC och 0 l/100 km och CO₂-utsläpp 0g/km enligt körcykeln WLTP. Blandad elförbrukning e-Soul 15,7 kWh/100 km enligt WLTP. Kia e-Soul släpper ut 0 gram C02 vid körning. Bilen definieras som klimatbonusbil vilket gör den berättigad till upp till 70 000 kr i klimatbonus. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivet belopp. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Med reservation för eventuella tryckfel.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Kia e-Soul


Hitta anläggning

Boka provkörning