Fiat Professional Doblò

Försäljningspris (exkl moms) (från) 154 900 kr 180 490 kr
Kontakta säljare

Fiat Professional Doblò L1H1 Nordic

Fiat Professional Doblò är en stor transportbil som passar vid alla möjliga tillfällen. En stor bil fast i ett mindre och smidigare format. Doblò erbjuder ett stort modellprogrammet i segmentet, så din verksamhet ska få växa och öka kvaliteten under varje dag. Skåp, pickup, persontransport. Skåpbilar för varutransport och combi för transport av gods och människor finns båda två med två höjder och längder. Dobloó Work Up, den perfekta pickupen för alla tillfällen, och chassihytt med plattform i två längder, kan anpassas för att skapa ett fordon för dina professionella behov. Det finns ett stort antal karosstyper att välja mellan, liksom möjliga versioner och lösningar: från skåpbilar till snabba bilar, versioner som är utrustade för specifika användningsområden och specialfordon.

För att göra det enkelt med transporten finns modellen tillgänglig i hela nio versioner. Bland dessa finns det extra långa och extra höga versioner. Det innebär att du kan anpassa bilen för att uppfylla just dina behov.

Doblò är designad vad gäller prestanda och ergonomiska lösningar, vilket framgår av lastutrymmets form, de praktiska handtagen (både vertikala på utsidan och ”pullcup”-handtag på insidan), praktisk 180° öppningsvinkel på bakdörren och den skjutbara sidodörren, som tack vare den breda öppningen ger åtkomst till lastutrymmet även i trånga utrymmen. Den låga lasttröskeln underlättar i- och urlastning medan volymen på mer än 5 m3 , lastkapaciteten på mer än 1 ton och den invändiga längden på 3,4 m gör Doblò perfekt för alla tillämpningar.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Fiat Professional Doblò


Hitta anläggning

Boka provkörning