Fiat Professional Doblò


Pris
184 900 KR 191 900 kr

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Fiat Professional Doblò L2H1

Fiat Professional Doblò är en stor transportbil som passar vid alla möjliga tillfällen. En stor bil fast i ett mindre och smidigare format. Doblò erbjuder ett stort modellprogrammet i segmentet, så din verksamhet ska få växa och öka kvaliteten under varje dag. Skåp, pickup, persontransport. Skåpbilar för varutransport och combi för transport av gods och människor finns båda två med två höjder och längder. Dobloó Work Up, den perfekta pickupen för alla tillfällen, och chassihytt med plattform i två längder, kan anpassas för att skapa ett fordon för dina professionella behov. Det finns ett stort antal karosstyper att välja mellan, liksom möjliga versioner och lösningar: från skåpbilar till snabba bilar, versioner som är utrustade för specifika användningsområden och specialfordon. Kontakta säljare

Anpassa efter dina behov

För att göra det enkelt med transporten finns modellen tillgänglig i hela nio versioner. Bland dessa finns det extra långa och extra höga versioner. Det innebär att du kan anpassa bilen för att uppfylla just dina behov.

Ergonomisk och smart förvaring

Doblò är designad vad gäller prestanda och ergonomiska lösningar, vilket framgår av lastutrymmets form, de praktiska handtagen (både vertikala på utsidan och ”pullcup”-handtag på insidan), praktisk 180° öppningsvinkel på bakdörren och den skjutbara sidodörren, som tack vare den breda öppningen ger åtkomst till lastutrymmet även i trånga utrymmen. Den låga lasttröskeln underlättar i- och urlastning medan volymen på mer än 5 m3 , lastkapaciteten på mer än 1 ton och den invändiga längden på 3,4 m gör Doblò perfekt för alla tillämpningar. Fiat Professional Doblò innehåller bland annat: (urval) • Luftkonditionering • Radio, Bluetooth®, USB & Aux-in • Parkeringssensorer bak • Start&Stop • Läderratt och rattkontroller • Lackerade sidospeglar Bränsleförbrukning vid blandad körning Doblò (gäller vid bensindrift, gasdrift/metan): NEDC l/100km: 8,9-9,0. L/100km WLTP: 9,3-9,9. CO2 Utsläpp NEDC (g/km): 160-160. CO2 Utsläpp WLTP (g/km): 167-177. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.fca@hedinbil.se

Boka Provkörning