Ford Transportbilar Transit Custom


Pris
307 900 KR

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Försäljningsstopp på Ford Transit Custom. Läs mer och upptäck våra andra modeller hos oss på Ford Hedin Bil!

Ford Transit Custom - Funktionell tillförlitlighet och överlägsen design

När du vill ha överlägsen komfort, låga driftskostnader, ordentligt med lastutrymme och den senaste uppdateringen av säkerhetsfunktioner är Transit Custom ett givet val.

Generöst lastutrymme

Transit Custom har ett imponerande lastutrymme både när det gäller lastlängd, bredd (från hjulhus till hjulhus) och det användbara invändiga höjdutrymmet. Det innebär att bilen lätt kan ta standardskivor på 2,4 x 1,2 m liggandes på sidan eller platt på golvet, samt tre europapallar och upp till 3 meter långa föremål. Totalt erbjuder skåpbilen ett lastutrymme på hela sex kubikmeter med en monterad mellanvägg - ändå är det den korta hjulbasmodellen (L1). Versionen med lång hjulbas (L2) erbjuder hela 8,8 kubikmeter. En bred öppning med skjutdörr på sidorna, optimerad öppningshöjd och ett lågt trappsteg bak som underlättar vid lastning i lastutrymmet. Skjutdörrarna har dessutom en ny kontrollmekanism som ser till att de alltid är öppna vid lastning.

Anpassad för fossilfritt drivmedel – HVO

Alla Fords transportbilar har idag möjlighet att köra på HVO100 (Hydrerad Vegetabilisk Olja). HVO100 är ett helt fossilfritt bränsle tillverkat av avfall och biprodukter från matindustrin. Jämfört med konventionella fossila bränslen kan HVO bidra till förbättringar av luftkvaliteten och minska växthusgaser med upp till 90 procent jämfört med vanlig diesel. Den kan blandas med vanlig diesel i din bränsletank, så det är inga bekymmer om det inte finns HVO i närheten. Custom finns i många olika utföranden som lastvikter, växellådor, skåpvolym. Prata med våra säljare för att skräddarsy just din lösning. Kontakta säljare → Bränsledeklaration Transit Connect: 7,3 l/100km, Co2 191 g/km. Garanti gäller 5 år eller 15 000 mil. mån. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för ändringar.

Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.ford@hedinbil.se

Boka Provkörning