Kia Niro


Pris
418 900 KR

Privatleasing

4 550 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

4 859 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Upptäck Kia Niro Plug-In Hybrid – upp till 58 km på el

Helt nya Kia Niro är en crossover med ny spännande design, innovativ teknik och positiv energi. I kombination av smart, energisparande teknologi och smidiga funktionaliteter med gott om utrymme och ett eget designuttryck blir helt nya Kia Niro unik. Kia Niro lanseras med tre effektiva drivlinor: Kia Niro Hybrid, Kia Niro Plug-In Hybrid och Kia Niro EV. Den nuvarande Kia Niro är en av Kias mest framgångsrika modeller och dessutom var e-Niro den andra mest sålda elbilen i Sverige under 2021. Inom kort kommer hela Niro-familjen i ett nytt utförande. Elbilen e-Niro byter namn till Niro EV.

Ergonomiska lösningar och avancerad teknik

Kia Niro har en rymlig kupé med komfortabla säten och moderna detaljer. Kombinationen mellan teknik och bekvämlighet är optimal, detta tillsammans med ett kraftfullt och sportigt utseende gör körandet till en fröjd. Förarlayouten i helt nya Kia Niro är lättillgängligt utformad. Med dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och multifunktionella panelen samlas de viktigaste funktionerna. Standard för nya Niro är Kia Connect, Apple Car Play och Android Auto. Autobroms vid backning, autobroms vid vänstersväng, head up-display, fjärrstyrd parkering, en trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning är bara några av de tekniska funktioner som de olika modellerna har.

Målet med 100 % laddbar försäljning 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Av de bilarna som Kia säljer i Sverige idag är 82 % laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppet på 34 gram/km av de bästsäljande bilmärkena i Sverige. Kias mål är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.

Sju sköna år med Kia

Generös utrustning, körglädje och innovation är egenskaper som Kia förknippas med för många – och kvalitet. Kia har sju års nybilsgaranti från fabrik, som även gäller på Kias EV-batterier. Dessutom får du i samband med Kia Originalservice även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Allt detta gör att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande. Kontakta säljare

Försäljningspris

Kia Niro Plug-In Hybrid från: 418 900 kr

Privatleasing

Kia Niro Plug-In Hybrid från: 4 550 kr/mån*

Serviceavtal

30 % rabatt på vårt serviceavtal vid köp av en ny Kia

Kia Niro Plug-In Hybrid - utrustningslista (ett urval)

  • 2-zons klimatanläggning (ACC)
  • Adaptiv farthållare med stop & go
  • Aktiv filhållningsassistans
  • Parkeringssensorer bak
  • Läderklädd och eluppvärmbar ratt
  • 8" pekskärm med radio (DAB)
  • Bluetooth® med röststyrning

Läs mer om Kia Niro Plug-In Hybrid

Produktfakta Bränsleförbrukning blandad körning Niro Plug-In Hybrid 1,4 l/100 km och CO2-utsläpp 31 g/km enligt körcykeln NEDC och 1,4-1,5/100 km och CO2-utsläpp 29-34g/km enligt körcykeln WLTP. *Gäller ordertecknande från 1/7 2022 med registrering senast 31/12 2022. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivet belopp. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Privatleasing

Månadskostnad 4 550 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 859 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.kia@hedinbil.se

Boka Provkörning