Kia Niro Plug-In HybridNiro Plug-In Hybrid


Pris
424 100 KR

Privatleasing

5 595 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 12 månader

Smarta lånet

5 389 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

5 354 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Upp till 58 km på el

Kia Niro är en crossover med ny spännande design, innovativ teknik och positiv energi. I kombination av smart, energisparande teknologi och smidiga funktionaliteter med gott om utrymme och ett eget designuttryck blir helt nya Kia Niro unik. Kia Niro lanseras med tre effektiva drivlinor: Kia Niro Hybrid, Kia Niro Plug-In Hybrid och Kia Niro EV.

Takboxkampanj

Just nu har vi ett erbjudande på Calix takbox Nordic Loader inkl. takräcken för endast 6 900 kr (ord. Pris ca 18 000 kr). Passar till Sorento, Ceed, Sportage och Niro. Begränsat antal så erbjudandet gäller så långt lagret räcker.* *Erbjudandet gäller endast privatpersoner och vid köp av nybil

Ergonomiska lösningar och avancerad teknik

Kia Niro har en rymlig kupé med komfortabla säten och moderna detaljer. Kombinationen mellan teknik och bekvämlighet är optimal, detta tillsammans med ett kraftfullt och sportigt utseende gör körandet till en fröjd. Förarlayouten i helt nya Kia Niro är lättillgängligt utformad. Med dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och multifunktionella panelen samlas de viktigaste funktionerna. Standard för nya Niro är Kia Connect, Apple Car Play och Android Auto. Autobroms vid backning, autobroms vid vänstersväng, head up-display, fjärrstyrd parkering, en trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning är bara några av de tekniska funktioner som de olika modellerna har.

Sju sköna år med Kia

Generös utrustning, körglädje och innovation är egenskaper som Kia förknippas med för många – och kvalitet. Kia har sju års nybilsgaranti från fabrik, som även gäller på Kias EV-batterier. Dessutom får du i samband med Kia Originalservice även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Allt detta gör att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande. Kontakta säljare

Serviceavtal

30 % rabatt på vårt serviceavtal vid köp av en ny Kia

Niro 1.6 183hk Plug-In Hybrid Action - utrustningslista (ett urval)

  • 2-zons klimatanläggning (ACC)
  • Adaptiv farthållare med stop & go
  • Aktiv filhållningsassistans
  • Parkeringssensorer bak
  • Förberedelse för dragkrok
  • 10.25" pekskärm med radio inkl DAB
  • Multimode Touch Display

Läs mer om Kia Niro Plug-In Hybrid

Produktfakta Erbjudandena gäller ordertecknade lagerbilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024, begränsat antal och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning Niro Plug-In Hybrid 1,4 l/100 km och CO2-utsläpp 31 g/km enligt körcykeln NEDC och 1,4-1,5/100 km och CO2-utsläpp 29-34g/km enligt körcykeln WLTP. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivet belopp. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Privatleasing

Månadskostnad 5 595 kr/mån
1000 mil
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 5 354 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 389 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren