Mercedes-Benz GLB


Pris
366 900 KR

Privatleasing

4 495 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

4 154 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz GLB

Upplev den mest flexibla kompakt-suv som Mercedes skapat. Kraftfull och med gott om utrymme är den perfekt för äventyr i bergen, stilla dagar på stranden – och allt annat du drömmer om att göra. En suv som fått en rymlig design med drag av klassisk terrängbil. Kontakta säljare

Sjusitsig premium-SUV

Välj till en tredje sätesrad så får sju personer plats i nya GLB. De bakersta platserna kan användas av passagerare upp till 168 cm längd och fälls ner i golvet när de inte används. En del av utrustningen som ingår: • Terrängkörprogram • Bromskontroll vid utförslut, DSR • Körhjälpspaket • Stort, flexibelt bagageutrymme • Komfortstolar • Som tillval en andra stolsrad som kan justeras i längsled, tredje stolsrad som tillval Mercedes-Benz GLB som elbil: EQB Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret så återkommer vi. Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln, GLB 200: 5,4–6,1/100km, CO2-utsläpp 143–160 g/km. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Privatleasing

Månadskostnad 4 495 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 154 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz@hedinbil.se

Boka Provkörning