Renault Clio


Pris
198 900 KR 212 900 kr

Privatleasing

2 690 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

2 354 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Renault Clio ZEN TCe 90

Uppskattade Clio har fått ny design och är den femte generationen Clio, som fått en ännu sportigare och kraftfullare karaktär. Interiören upplevs större tack vare teknik som gör körningen både bekvämare och roligare. Dessutom är bilens säkerhet nu ännu bättre än tidigare och har blivit utsedd till ”Bäst i klassen” av Euro NCAP. Den är lika lätt att köra som den är säker. Privatleasing: 2 690 kr/1000 mil om året.

Komfort och körglädje

Renault Clio är småbilen som charmerar med sin design och ger känslan av kärlek vid första ögonkastet. Insidan har allt du kan tänkas önska, varje liten detalj ger ett helhetsintryck av en hög finish. Du sitter bekvämt i skålade stolar och de högteknologiska förarplatsen är skapat för att din körupplevelse ska väcka alla dina sinnen. Håll dig uppdaterad under resan med hjälp av bland annat en stor 9,3-tums pekskärm, multimediasystem och elektrisk parkeringsbroms. Nya motorn TC 130 i en kombination av EDC-växellådan med rattpaddar ger Clio en mycket vass prestanda, det ger gör att bränsleförbrukningen hålls på en rimlig nivå. Passagerarna har fått ett extra mjukt och skönt stöd med stötdämpning som ger en ännu tystare kupé. Låt din resa fyllas med glädje och minnen. Sätt på din favorit musik, luta dig tillbaka och njut av en otrolig musikupplevelse tack vare ljudanläggningen från Bose® med nio unika högtalare. Du kommer älska att köra den! Kontakta säljare

Smart teknik och säkerhet på högsta nivå

Håll dig uppdaterad genom skärmen till EASY LINK-systemet, som är kompatibelt till Android Auto och Apple CarPlay. Med hjälp av det inbyggda navigeringssystemet kan du få viktig information i realtid som kan var till hjälp under din färd. Allt från hur tät trafiken är, serviceplatser, hinder eller olyckor på vägen. Det finns självklart en trådlös mobilladdare så du alltid, smidigt och lätt kan ladda din mobil utan problem. Clio är lika bekväm att köra i stan som på landsvägen, den här småbilen skyddar dig med sin automatiska nödbromsning som har sensorer som hjälper dig att se fotgängare och cyklister. Håll dig säker och få uppsikt när du parkerar genom EASY-DRIVE 360-graderskamera, Easy Park Assist ingår.

Renault Clio utrustningslista (urval):

  • Ljudanläggning från Bose®
  • ESC och ABS med panikbromsassistans
  • Avläsning av vägskyltar
  • EASY LINK-system
  • Sidokrockkuddar för förare & passagerare
  • Handsfree-parkering
  • Aktivt nödbromsningssystem
  • EASY LINK 7” Multimediasystem med smartphone-replikering (kompatibelt med Android Auto™ och Apple Carplay™) och Bluetooth®
Bränsleförbrukning vid blandad körning :WLTP 5,2 l/100 km. CO2-utsläpp: WLTP 117 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2.

Privatleasing

Månadskostnad 2 690 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 2 354 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.renault@hedinbil.se

Boka Provkörning