Opel Grandland


Pris
419 900 KR

Privatleasing

6 095 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

4 754 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Opel Grandland Laddhybrid Facelift

Kontakta säljare

Upp till 59km elektrisk räckvidd (WLTP).

Gillar du att köra miljövänligt men ibland önskar att köra i sportläge? Opel Grandland X Plug-In Hybrids har flertalet flexibla körlägen. Opel Grandland X Plug-In Hybrid finns med flera körlägen. För att anpassa bilens egenskaper efter förarens önskemål och aktuellt underlag. Väljer föraren hybrid-läget så anpassar bilen val av framdrivning efter situation, genom att exempelvis välja eldrift vid stadskörning. Vilket körläge väljer du? Växla mellan dessa fyra lägen: • Fyrhjulsdrift • Sportläge • Hybridläge • Eldrift

Finns som fyrhjulsdriven

Väljer föraren fyrhjulsdrift aktiveras elmotorn på bakaxeln och ökar på så vis grepp och kraft på alla typer av underlag. Snabbladdning – ökad effektivitet Det är en smidig och effektiv laddning av plug in-hybriden. Laddtiden kommer att variera beroende på vilken laddare kunden väljer men exempelvis kommer batteriet att vara fulladdat på en timme och 50 minuter om kunden använder en wallbox på 7.4 kW. Med en 1.6-liters bensinmotor och två elektriska motorer kommer Opel Grandland X Hybrid4 att generera 300 hk med en bränsleförbrukning på 2.2 l/100 km och ett CO2-utsläpp på 49 g/km.

Privatleasing

Månadskostnad 6 095 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 754 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.opel@hedinbil.se

Boka Provkörning