Cadillac XT4


Pris
409 900 KR 475 145 kr

Privatleasing

6 995 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

5 775 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

5 741 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Cadillac XT4 AWD

Kampanjpris

Cadillac XT4 Luxury EDT AWD – 409 900kr. Ord. pris 475 145 kr. Privatleasing från 6 995 kr/mån.

Stil med substans

Med den första XT4 någonsin introducerar Cadillac en ny kompakt crossover utvecklad för nästa generation av krävande premiumkunder. Konstruerad på en exklusiv kompakt SUV-arkitektur, Cadillacs inträde i branschens snabbast växande premiumsegment levererar uttrycksfull design, självsäker prestanda, rymliga utrymmen och ny teknik. Enkla och skulpterade linjer drar in kunden och accentuerar XT4:s kraftfulla proportioner och omisskännliga närvaro. Interiören är Cadillacs design estetisk destillerad: den genomtänkta och konstnärliga integrationen av teknik och tilltalande stil. Kabinen är exceptionellt förfinad, med förväntad och generös rymd i baksätet. Kontakta säljare

Prestanda:

• 2.0L Turbo 4-cylindrig motor • 9-växlad automatisk växellåda • Avancerad bränslehantering • Valbara körlägen

Teknik och utrustning

• Fyra USB-portar • Infällbar dragkrok • Aktiv brusavstängning • Cadillacs egna användarupplevelse • Android Auto /Apple CarPlay • 18” hjul med TPMS • Keyless Entry & Go • Panorama glastak • Rattvärme

Olika utföranden

Välj mellan tre olika modellerbjudanden som bäst passar dina behov och personlighet.

Djärv, raffinerad och rymlig

Nya XT4:ans kabin återspeglar det yttre designtemat och förmedlar djärvhet och atletisk styrka. Svepande bågar och avsmalnande linjer förstärker känslan av rymd och ger den ett stramt, tätt inlindat utseende.Interiörelementen möts i en sofistikerad och modern design. Intuitiv teknik inkluderar trådlös enhetsladdning och en luftjonisator i kabinen. XT4 erbjuder exceptionellt utrymme för en kompakt premium-SUV, särskilt för baksätespassagerare med 1 004 mm gott om benutrymme. XT4 erbjuder också 1 385 liters maximal lastvolym med fällda baksäten. XT4 kommer med ett brett utbud av komfort- och säkerhetsfunktioner som standard, inklusive igenkänning av trafikskyltar, filbytesvarning och filhållningsassistent, korstrafikvarning, säkerhetsvarningssäte, automatiska uppvärmda säten fram och bak, automatisk uppvärmd ratt, en elektrisk baklucka med handsfree-manövrering och en ny infotainmentkontroll.

Intuitiv teknik

XT4 har den senaste CUE-generationen som erbjuder en smartphone-liknande upplevelse med ett intuitivt gränssnitt, snabbare svar och röstigenkänning. Dess nya vridkontroll ger användarna alternativa sätt att interagera med systemet.

Kördynamik och prestanda

Den helt nya, avancerade och krafttäta inline-fyrcylindriga 2,0-l-bensinmotorn erbjuder en effekt på 115 hk per liter och har ett branschförsta trekraftssystem. Systemet är designat för att optimera prestanda och effektivitet genom att ha tre distinkta driftlägen, inklusive hög och låg ventillyft och Active Fuel Management. Motorn har också en dubbelspolad turboladdare för att förbättra vridmomentproduktionen vid lägre varvtal, såväl som direktinsprutning, aktiv värmestyrning och stopp/start-teknik. När det gäller att kanalisera XT4:s kraft till trottoaren, är en fjäderbenstyp framhjulsupphängning och femlänks oberoende bakre fjädring inställda för att balansera förfining med lyhördhet. Standardläget för förarval gör att inställningen kan justeras efter behov för olika körstilar och vägförhållanden. Produktinfo Produktbroschyr

Cadillac XT4 bara hos Hedin Bil

Vi är ensamma återförsäljare för Cadillac i Sverige. Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret så återkommer vi. Med reservation för ändringar.

Privatleasing

Månadskostnad 6 995 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 5 741 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 775 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.cadillac@hedinbil.se

Boka Provkörning