Kia Niro


Pris
341 400 KR

Privatleasing

4 250 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

3 960 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Trygg och rolig körning med Kia Niro Hybrid

Helt nya Kia Niro är en crossover med ny spännande design, innovativ teknik och positiv energi. I kombination av smart, energisparande teknologi och smidiga funktionaliteter med gott om utrymme och ett eget designuttryck blir helt nya Kia Niro unik. Kia Niro lanseras med tre effektiva drivlinor: Kia Niro Hybrid, Kia Niro Plug-In Hybrid och Kia Niro EV. Den nuvarande Kia Niro är en av Kias mest framgångsrika modeller och dessutom var e-Niro den andra mest sålda elbilen i Sverige under 2021. Inom kort kommer hela Niro-familjen i ett nytt utförande. Elbilen e-Niro byter namn till Niro EV.

Minska utsläppen med Niro Hybrid

Genom att du väljer att köra en Hybrid minskar du både på bränslekostnader och på utsläppen. Njut av naturen i din Niro Hybrid samtidigt som du skonar den. Koldioxidutsläppen är låga 88 g/km. Med ett parallellt hybridsystem växlar den mellan bensin och el.

Ergonomiska lösningar och avancerad teknik

Niro Hybrid har en rymlig kupé med komfortabla säten och moderna detaljer. Kombinationen mellan teknik och bekvämlighet är optimal, detta tillsammans med ett kraftfullt och sportigt utseende gör körandet till en fröjd. Förarlayouten i helt nya Kia Niro är lättillgängligt utformad. Med dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och multifunktionella panelen samlas de viktigaste funktionerna. Standard för nya Niro är Kia Connect, Apple Car Play och Android Auto. Autobroms vid backning, autobroms vid vänstersväng, head up-display, fjärrstyrd parkering, en trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning är bara några av de tekniska funktioner som de olika modellerna har.

Sju sköna år med Kia

Generös utrustning, körglädje och innovation är egenskaper som Kia förknippas med för många – och kvalitet. Kia har sju års nybilsgaranti från fabrik, som även gäller på Kias EV-batterier. Dessutom får du i samband med Kia Originalservice även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Allt detta gör att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande. Kontakta säljare

Försäljningspris

Kia Niro Hybrid från: 341 400 kr

Privatleasing

Från 4 250 kr/mån

Serviceavtal

30 % rabatt på vårt serviceavtal vid köp av en ny Kia

Läs mer om Niro Hybrid här

Produktfakta Bränsleförbrukning blandad körning 3,7 l/100 km, CO₂-utsläpp 86 g/km enligt körcykeln NEDC. Bränsleförbrukning blandad körning 4,8 l/100 km, CO₂-utsläpp 110 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Privatleasing

Månadskostnad 4 250 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 960 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.kia@hedinbil.se

Boka Provkörning