Ford Kuga Plug-In Hybrid

Månadskostnad (från) 4 940 kr/mån
Försäljningspris (från) 447 200 kr
Privatleasing (från) 3 995 kr/mån
Kontakta säljare

Nya Ford Kuga Plug-in hybrid

Kom in och upplev ett renare och tystare sätt att köra bil. Fords senaste plug-in hybridteknik finns för en renare, tystare och mer sofistikerad SUV-körning med en mängd smarta hjälptekniker och designfunktioner som kompletterar en aktiv livsstil. Oavsett destination använder helt nya Kuga plug-in hybrid två kraftkällor för att ta dig dit du ska mer effektivt än någonsin.

Effektiv och smart körning

Den avancerade eldrivlinan gör att du kan köra kortare resor på upp till 56 km utan utsläpp och ladda var som helst där du har tillgång till elnätet. För längre resor ser den konventionella förbränningsmotorn till att du kan åka så långt du behöver genom att använda powersplit-teknik för att ladda hybridbatteriet när du kör. Energin som fångas genom regenerativ bromsning hjälper dig att ladda upp batteriet igen.

Fördelarna med Kuga ST-Line Plug-in hybrid

Det finns många fördelar med Kuga ST-Line Plug-in hybrid, både för dig och miljön. Din bränslekostnad minskar då förbrukningen är låg på 1,4 l/km (WLTP) och du kommer hela 56 kilometer på enbart el (WLTP). Du har en miljöbonus på 37 155 kr*, en skatt på 360 kr/år och förmånsvärdet ligger på 1 255 kr/mån*. Och vill du göra ditt bilägande extra enkelt har du fördelarna med privatleasing. Då har du 0 kr i kontantinsats med garanterat restvärde så att du slipper obehagliga överraskningar. Dessutom ingår Ford Originalservice när du privatleasar.

Ford Kuga Titanium 2,5 225hk Plug-in hybrid

Pris: 447 200 kr
Privatleasing från: 3 995 kr/mån*

ST-Line inklusive Hedin Editionpaket för 4 195 kr/mån


Kontakta säljare →

Ford Kuga ST-Line innehåller bland annat:

• 12,3tum digitala urtavlor
• Dimljus fram med kurvljlus i LED
• Laminerad vindruta
• Läderklädd ratt
• Sportfjädring
• Takreling svarta
• Yttre sportpaket

Hedin Edition paket innehåller:
• Uppgradering till ST-Line
• Förarassistanspaket
• ST-Line designpaket
• Vinterpaket

Operationell företagsleasing från: 3 499 kr/mån*

Förmånsvärde 1 255 kr/mån*


Ford Hedin Bil Total
För att göra det enkelt för ditt företag har vi skapat Ford Hedin Bil Total. Ett Fleetpaket, tillsammans med Unifleet, som utgör en paketering av alla de tjänster som behövs för din företagsbil. Inom ramen för fleet-paketet garanteras driftskostnader såsom service, försäkring, däckskifte och däckförvaring, allt för att förenkla för ditt företag. Utöver detta ingår vår webportal, förarappen med körjournal och samlingsfakturering. Har du en större vagnpark kan vi anpassa innehållet efter ert företags behov.

Läs mer om Puma här
produktfakta
 

*Garanti gäller 5 år eller 15 000 mil. Bränsledeklaration blandad körning WLTP: Ford Kuga ST-Line: 1,4l/100 km. CO2 32g/km, Miljöklass Euro 6.2 TEMP. Privatleasing baserat på 36mån, 1 000 mil/år, garanterat restvärde, serviceavtal ingår, uppläggnings kostnad, aviavgift tillkommer. Miljöbilspremien är inräknad i månadskostnaden. Företagsleasing baserat på 30% kontant, 40% restvärde, 36 mån, 6000 mil. Miljöbonus betalas ut av transportstyrelsen och Hedin Bil ansvarar ej för att denna. Förmånsvärdet baseras på 50% marginalskatt, gäller Kuga PHEV Titanium. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Erbjudandet gäller företag. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Ford Kuga Plug-In Hybrid


Hitta anläggning

Boka provkörning