Subaru Outback


Pris
399 900 KR
Prisbasbelopp 8,3

Privatleasing

4 995 kr/mån

Pris inkl. moms


Smarta lånet

5 082 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

5 048 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Subaru Outback

SÄKRAST PERSONBIL 2021, enligt Euro NCAP. Nya Subaru Outback är sofistikerad och förfinad i detaljerna. Självsäker och dynamisk i attityden. Helt nya Subaru Outback överträffar dina förväntningar med smart teknik som förhöjer din körupplevelse.

Vinterhjul och dragkrok utan extra kostnad

Just nu får du vinterhjul och dragkrok vid köp av en ny Subaru Outback före 31 oktober till ett värde av 32 000 kr. Gäller inte vid privatleasing.

Alltid fyrhjulsdrift

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

Världsledande förarassistans

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Fokus på funktion

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Subaru Outback finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj bland innovativa tillval och funktioner som kommer göra bilen mer unik, mer du.

TAKRAILS

Takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

TRAFIKSKYLTSAVLÄSNING

Nya Outback läser av hastighetsskyltar och kan begränsa bilens hastighet via informationen.

ADAPTIVT HELLJUS

Ökad säkerhet tack vare adaptivt helljus som inte bländar mötande trafik, och kurvljus som följer rattrörelserna på slingriga vägar.

ANSIKTSIGENKÄNNING

En infraröd kamera med mjukvara för ansiktsigenkänning läser hela tiden av dina ögonrörelser och kan varna med ljud och ljus om du brister i uppmärksamhet eller håller på att somna.

INBYGGT TAKRÄCKE

Nya takrails med inbyggt takräcke. Fälls enkelt fram med ett handgrepp. Alltid med. Redo och funktionellt.

AUTOMATISK ÖPPNING

Med hjälp av en sensor öppnar du enkelt bakluckan med en armrörelse.

STARTEX-KLÄDSEL

Nu kan du välja Startex som är en slitstark, och vattenavvisande klädsel i polyuretan som är lätt att rengöra.

11,6-TUMS SKÄRM

Outback har alltid haft ett bra informationssystem. Men med en stående pekskärm på 11,6 tum har det nu blivit ännu bättre. Via den styr man de flesta av bilens funktioner och självklart är det kompatibelt med såväl Apple CarPlay som Android Auto.

MARKFRIGÅNG

Det har alltid varit lätt att ta sig fram med Outback, men med markfrigång på hela 21,3 cm blir det nu ännu lättare.

NY PLATTFORM

Outback byggs på nya Subaru Global Platform. Jämfört med den tidigare är denna dubbelt så vridstyv. Det ger ännu högre säkerhet, förbättrad komfort och tystar kupé.

Privatleasing

Månadskostnad 4 995 kr/mån

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 5 048 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 082 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren