Honda CR-V Hybrid

Månadskostnad (från) 3 775 kr/mån
Försäljningspris (från) 341 700 kr 361 700 kr
Kontakta säljare

Honda CR-V Hybrid

Responsiv, elegant, effektiv. Honda CR-V Hybrid bygger vidare på samma framgångsrika koncept som innan, men nu med hybridprestanda. En av världens mest populära SUV:ar blir nu hybrid. Bilen kännetecknas av responsivitet, elegans, effektivitet och många fler fördelar. Splitter nya CR-V Hybrid är utrustad med en intelligent och avancerad hybriddrivlinande som ger en sömlös och engagerande körupplevelse vid varje resa.

Tre olika körlägen

Honda CR-V Hybrid är utrustad med en 2,0-liters bensinmotor av Atkinson-typ, som samarbetar med två elmotorer - en elektrisk och en elektrisk generatormotor. Dessa motorer styrs av ett intelligent flerlägessystem (intelligent Multi-Mode Drive, i-MMD). Systemet ger möjlighet att utnyttja tre olika körlägen, Hybrid-, motor samt eldrift.

Designa din egen CR-V Hybrid

Det finns många sätt att göra din CR-V Hybrid lite mer "dig". Välj antingen bland ett brett urval enskilda artiklar eller ett specialdesignat tillbehörspaket. På så sätt kan du ge din bil en personlig touch som verkligen gör den personlig. Vi hjälper dig ta fram din drömbil.

Servicepaket 5 år eller 10 000 mil för endast 7 900 kr (ord. pris 15 800 kr).

Unikt erbjudande hos oss på Hedin Bil.
Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret så återkommer vi.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Honda CR-V Hybrid


Hitta anläggning

Boka provkörning