Mercedes-Benz Nya C-Klass Laddhybrid

Månadskostnad (från) 5 721 kr/mån
Försäljningspris (från) 517 900 kr
Privatleasing (från) 5 795 kr/mån
Kontakta säljare

Mercedes-Benz C-Klass Laddhybrid

Mercedes-Benz C-klass Laddhybrid kombinerar stil och funktion på ett innovativt sätt. Detta är en unik hybrid. Mercedes-Benz kompromissar aldrig om utförandet. C-Klass Kombi visar på det bästa av två världar – innovation och design. Kombi passar optimalt som tjänstebil, framför allt i paketeringen SE Edition. Du kan ge din C-Klass en personlig prägel genom att anpassa utseendet med de många utrustningsvarianterna som tillval.

Räckvidd upp till 11 mil på el

Mercedes-Benz nya generation laddhybrider kör upp till 11 mils körning på el (WLTP) vilket ger låga utsläpp på i snitt 14 g CO2/km och blandad förbrukning på 0,6 l / mil. Nya C-Klass Laddhybrid har nu blivit ett par cm längre vilket maximera utrymmet. Laddhybriden visar upp en helt ny interiör och stilrenare exteriör. Bilen har MBUX som gör att körningen blir säkrare, modernare och effektivare.

Kontakta säljare →

Förmånsvärde

Från ca 2 800 kr netto vid 50% beskattning.

EASY-PACK-baklucka

Nu är EASY-PACK-bakluckan standard på C-Klass Kombi. Det ger en annan komfort vid in- och utlastning ur bagageutrymmet. Med hjälp av ett knapptryck så öppnas och stängs bakluckan mjukt. Om du önskar så finns även ett odelat bagageskydd som kan integreras, vilket garanterar ett optimalt insynsskydd.

Kontakta säljare →

MBUX

Aktivera MBUX genom att säga: ”Hej Mercedes” som är din alldeles egna support när du kör. Styr allt från navigationen till att önska låt, poddavsnitt eller vilken radiokanal du önskar lyssna på. MBUX lär sig hur du pratar, ditt röstläge och kan till och med prata med dig.

Välj till massagefunktion i framsätena

Du kan lägga till eldrivna stolinställningar för individuell anpassning. Det ger en avkopplande komfort på längre sträckor. Du kan även få med uppblåsbara luftkuddar i ryggstödet, inställbart svankstöd och massagefunktion på sätena.

Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln C: 0,6 l/km, CO2-utsläpp 14 g/km. Miljöklass Euro 6d.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Mercedes-Benz Nya C-Klass Laddhybrid 2021


Hitta anläggning

Boka provkörning