Mercedes-Benz GLA


Pris
496 900 KR

Privatleasing

5 695 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

5 626 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz GLA 250 e

Upplev GLA Laddhybrid – en pålitlig sidekick för dina äventyr i stan och på landet. Den uppdaterade versionen av vår sportiga kompakt-suv är rymligare, smartare och säkrare än någonsin. GLA är kompakt och ändå funktionell med sina dynamiska proportioner. Som SUV är den smidig att parkera, samtidigt som det finns plats för allt i ditt liv. Kontakta säljare Expressiv och suv-typisk design möter vägvisande teknik – och det redan i grundutförande: Mercedes-Benz GLA imponerar direkt, till exempel med MBUX multimediesystem och säten i konstläder ARTICO. Avancerade körhjälpssystem som exempelvis aktiv bromsassistent står för den höga säkerhetsstandarden.

Privatleasa Mercedes-Benz GLA 250 e

Priser privatleasing Detta ingår bland annat: • Advantagepaket med MB Navigation • Större mediadisplay • Parkeringspaket • Spegelpaket Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret så återkommer vi. Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln: Bränsleförbrukning viktad, blandad körning: 1.4 l/100km WLTP. CO2-utsläpp viktat, blandad körning: 38 g/km WLTP. Elförbrukning viktad : 173 Wh/km WLTP. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Privatleasing

Månadskostnad 5 695 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 626 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning