Kia Sorento


Pris
611 800 KR
Prisbasbelopp 12,7

Privatleasing

9 535 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 12 månader

Smarta lånet

7 774 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

7 723 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid är Kias största SUV, med praktiska egenskaper och den senaste tekniken är Kia Sorento banbrytande. Det ryms hela 821 liter i bagageutrymmet. Den sjusitsiga SUVEN med fyrhjulsdrift, en 1,6 liters bensinmotor kombinerat med en elmotor. Med en sexväxlad automatlåda ger den både bensin- och elmotor full prestanda samtidigt som minimal energi förloras.

Takboxkampanj

Just nu har vi ett erbjudande på Calix takbox Nordic Loader inkl. takräcken för endast 6 900 kr (ord. Pris ca 18 000 kr). Passar till Sorento, Ceed, Sportage och Niro. Begränsat antal så erbjudandet gäller så långt lagret räcker.* *Erbjudandet gäller ordertecknade lagerbilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024, begränsat antal och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal.

Rymlig och modern interiör

Med en snygg och modern design utstrålar nya Kia Sorento självsäkerhet och status både utvändigt och invändigt. Den har två digitala skärmar för att ge föraren maximal bekvämlighet med smarta och användarvänliga funktioner. Skärmarnas storlek är på 12,3 respektive 10,25”.

Hög tekniknivå

Koppla upp dig enkelt med UVO-connect och synka din telefon med bilen. Du kan på Advance Plus-nivån addera förarassistenter så som Blind-Spot View Monitor som återger dödavinkeln i displayen framför dig. Nya Kia Sorento har allt som behövs för att göra bilkörandet både roligare och säkrare. Kontakta säljare

Serviceavtal

30 % rabatt på vårt serviceavtal vid köp av en ny Kia

Kia Sorento 1.6 T-GDi 265hk Plug-in Hybrid AUT AWD Action - utrustningslista (ett urval)

• 7 st. krockkuddar och krockgardiner, inkl mittmonterad krockkudde fram • Aluminiumfälgar 19” • Autobroms med fotgängar- & cyklistskydd • Adaptiv farthållare, stop & go • Dödavinkelvarning

Läs mer om Kia Sorento Plug-In hybrid

Produktblad Bränsleförbrukning blandad körning Kia Sorento Plug-In Hybrid 1,6 l/100 km, CO2 38 g/km enl.WLTP.

Privatleasing

Månadskostnad 9 535 kr/mån
1000 mil
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 7 723 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 7 774 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren