Renault Captur


Pris
365 900 KR

Privatleasing

4 290 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

3 985 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Captur e-tech Plug-in Hybrid 160

Nu finns den äntligen att beställa – nya Captur Plug-in Hybrid, som tar dig upp till 50 kilometer på enbart el! Välj ren eldrift för stadskörningen och växla sedan till hybridläge när du ska ge dig ut på längre resor.

Rymlig och laddad med den senaste tekniken

Precis som tidigare Captur, får du en riktigt bra sittkomfort med ett utomordentligt rymligt baksäte och en tyst kupé. Bilen har en högupplöst pekskärm med en storlek på upp till 9,3 tum. Du hittar laddningsstationer på kartan på ett ögonblick och kan hålla koll på ändringar i energiflödet. Du kan enkelt schemalägga bilens laddning med din smartphone. Ladda när elpriset är lägre och värm upp passagerarutrymmet innan det är dags att ge dig iväg. Kontakta säljare

Renault Captur e-Tech Plug-in Hybrid

• Parkeringssensorer fram och bak • Backkamera • Tvåfärgad lack • Farthållare • 50 km räckvidd på el • Fordonsskatt 360 kr/år

Läs mer om Captur e-Tech Plug-in Hybrid här

Produktfakta

Bränsleförbrukning vid blandad körning, Captur E-tech plug-in hybrid 160: WLTP 1,5 l/100km. CO2-utsläpp: WLTP 33 gram/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Privatleasing inklusive försäkring och 1000 mil per år.


Privatleasing

Månadskostnad 4 290 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 985 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.renault@hedinbil.se

Boka Provkörning