Opel Mokka-e

Månadskostnad (från) 4 970 kr/mån
Försäljningspris (från) 449 900 kr
Privatleasing (från) 3 249 kr/mån
Kontakta säljare

Nya Opel Mokka-e – 100 % elektrisk

Nya Opel Mokka-e har ett dynamiskt och djärvt utseende och funktion av högsta kvalitet. Alla förfinade detaljer skapar tillsammans en exklusiv körupplevelse. Den nya generationens batteriteknik gör att du kan köra upp till 322 km enligt WLTP1, på en enda laddning. Ladda snabbt och enkelt hemifrån eller på en laddstation och bara på 30 minuter får du 80 % räckvidd.Inga fler bränslepriser eller väg- och fordonsskatter. Välkomna istället låga underhålls- och driftkostnader, statliga köpincitament och ekonomiska stöd för laddning i hemmet.

Upplev det senaste inom teknik och funktionalitet

Med den automatiska farthållaren kan du hålla dig trygg och avkopplad när du kör då den ser till att du accelererar och bromsar automatiskt så du ständigt håller ett jämt avstånd till dina medtrafikanter. Du kan välja körstil med de olika körlägena, Sport Eco och Normal. Mokka-e har avancerade sensorer i dataövervakningssystemet som ger en intuitiv, lättöverskådlig överblick av bland annat körförhållanden och bränsleförbrukning så du konstant kan ha i full kontroll på vägen.

Kontakta säljare →

Modern tysk design

Bilen har en ren och rymlig kupé som även är ljudisolerad. Mokke-e har olika kombinationer av tyger, dekorativa element och takklädslar som stärker intrycket. Med modiga designval och avancerade detaljer ger Mokka-e en fantastiskt upplevelse.

Mokka-e - utrustningslista (ett urval)

  • Multimedia: 7" Pekskärm
  • Farthållare
  • Trafikskyltsavläsning
  • Aktiv filhållningsassistans
  • LED Strålkastare

Läs mer om Mokka-e

Produktfakta


Bränsleförbrukning blandad körning 0 l/100 km, CO₂-utsläpp 0g/km enligt körcykeln NEDC. Bränsleförbrukning blandad körning 0 l/100 km, CO₂-utsläpp 0g/km enligt körcykeln WLTP.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Opel Mokka-e


Hitta anläggning

Boka provkörning