Opel Mokka-e


Pris
494 900 KR

Privatleasing

4 549 kr/mån

Pris inkl. moms

12 månader

Smarta lånet

5 467 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Opel Mokka-e – 100 % elektrisk

Nya Opel Mokka-e har ett dynamiskt och djärvt utseende och funktion av högsta kvalitet. Alla förfinade detaljer skapar tillsammans en exklusiv körupplevelse. Den nya generationens batteriteknik gör att du kan köra upp till 322 km enligt WLTP1, på en enda laddning. Ladda snabbt och enkelt hemifrån eller på en laddstation och bara på 30 minuter får du 80 % räckvidd.Inga fler bränslepriser eller väg- och fordonsskatter. Välkomna istället låga underhålls- och driftkostnader, statliga köpincitament och ekonomiska stöd för laddning i hemmet.

Upplev det senaste inom teknik och funktionalitet

Med den automatiska farthållaren kan du hålla dig trygg och avkopplad när du kör då den ser till att du accelererar och bromsar automatiskt så du ständigt håller ett jämt avstånd till dina medtrafikanter. Du kan välja körstil med de olika körlägena, Sport Eco och Normal. Mokka-e har avancerade sensorer i dataövervakningssystemet som ger en intuitiv, lättöverskådlig överblick av bland annat körförhållanden och bränsleförbrukning så du konstant kan ha i full kontroll på vägen.

Kontakta säljare →

Modern tysk design

Bilen har en ren och rymlig kupé som även är ljudisolerad. Mokke-e har olika kombinationer av tyger, dekorativa element och takklädslar som stärker intrycket. Med modiga designval och avancerade detaljer ger Mokka-e en fantastiskt upplevelse.

Mokka-e - utrustningslista (ett urval)

  • Multimedia: 7" Pekskärm
  • Farthållare
  • Trafikskyltsavläsning
  • Aktiv filhållningsassistans
  • LED Strålkastare

Läs mer om Mokka-e

Produktfakta


Bränsleförbrukning blandad körning 0 l/100 km, CO₂-utsläpp 0g/km enligt körcykeln NEDC. Bränsleförbrukning blandad körning 0 l/100 km, CO₂-utsläpp 0g/km enligt körcykeln WLTP.

Privatleasing

Månadskostnad 4 549 kr/mån
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 467 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.opel@hedinbil.se

Boka Provkörning