Fiat 500


Pris
379 900 KR 389 900 kr

Smarta lånet

4 846 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Helt nya och elektriska Fiat 500e

Helt nya och elektriska Fiat 500e Den ikoniska stilen hänger med in i framtiden som elektrifierad klassiker i Fiats sortiment. En modern och uppdaterad version både vad det gäller teknik och design.

Kampanjerbjudande!

Just nu har vi kampanjpris på Fiat 500e lagerbilar på 338 900 kr. Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller endast lagerbilar.

Ladda snabbt och enkelt

Med en räckvidd på 320 kilometer kan du lätt ta dig till jobbet, gymmet och hem igen. Ska du enbart köra i stan, når räckvidden upp till 460 kilometer. Du laddar enkelt hemma med en standardkabel i ett vanligt eluttag och då får du upp till 3 kW. Ibland kan man behöva snabbladda och du kan ladda din bil på 50 kilometer på bara fem minuter. Väntar du 35 minuter når den 80 % av full batteriladdning. Snabbladdning fungerar i vilken snabbladdningsstation som helst. Kontakta säljare

Uppkoppling och Teknik

Navigera, lyssna på musik och anslut dina enheter för dina behov och gör körningen både smartare och roligare. Nya Fiat 500e har en 10,25” pekskärm, Bluetooth och är kompatibel med trådlös Apple CarPlay. Dessutom flera funktioner som hjälper dig att hålla dig säker på vägarna. Elförbrukning blandad körning 13,1 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km. Daglig användning kan skilja sig åt och är beroende av olika faktorer och fordonskonfiguration, som till exempel på personlig körstil, ruttegenskaper, yttemperatur, värme/luftkonditionering, förkonditionering och batteriets skick. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Smarta lånet

Månadskostnad 4 846 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning