Mercedes-Benz EQA


Pris
549 000 KR
Prisbasbelopp 11,4

Privatleasing

7 795 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

6 976 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

6 930 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Ladda för lyx – 15 000 kr i voucher* för laddning via Mercedes Me Charge

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz andra elbil under varumärket EQ. En helt eldriven SUV med en räckvidd på över 41 mil. EQA är Mercedes-EQ:s kompakta SUV med sina sportiga uttryck. Upplev en progressiv premiumbil med den senaste teknologin. Här får du MBUX, Mercedes-Benz intelligenta system, säg bara Hej Mercedes och bilen hjälper dig med dina frågor. Kontakta säljare

Snabbladda EQA från 10 till 80 % på 30 minuter

Batterkapacitet netto: 66,5 Kw. Räckvidd vid 1,5-1,6 Kwh/mil Ca 42 mil.

410 km räckvidd

EQA har en räckvidd på 41 mil. Bilen har en ECO-assistent som utnyttjar energiåtervinningen. Sätesvärme eller klimatanläggning är sekundärförbrukare som gör att räckvidden blir påverkad.

SE-Edition

SE-Edition erbjuder en utrustad bil till en bra peng. Här ingår bland annat dödvinkelvarnare, spegelpaket, parkeringspaket och förarassistentpaket. Välj mellan tre olika utrustningspaket. Tala med våra säljare så hjälper de dig. *Kampanjen gäller ej Taxi, Hyrbilar och Agenttjänstebilar. EQA: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 17,9-19,1. CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.

Privatleasing

Månadskostnad 7 795 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 6 930 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 6 976 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren