MG ZS EV

Månadskostnad (från) 4 419 kr/mån
Försäljningspris (från) 399 990 kr
Privatleasing (från) 2 850 kr/mån
Kontakta säljare

Upplev helt nya MG ZS EV

Populära MG ZS EV är uppdaterad med ny design, längre räckvidd och nu med MG iSMART. MG ZS EV är en intelligent, helelektrisk och familjevänlig SUV som tar dig upp till 440 km WLTP på en laddning. Det gör bilen perfekt för både stadskörning och långresor.

Snabbladdning upp till 80 % på 40 minuter

MG ZS EV är perfekt för den som vill köra en bil som är rymlig, praktisk, funktionell och framförallt få en körupplevelse utöver det vanliga. MG:s ZS elbil kombinerar den senaste EV-tekniken med MG:s ikoniska teknik från sina sportbilar.

Bagageutrymme rymmer 448 liter

Bagageutrymmet är på 448 liter vilket är stort nog för en resa med familjen. Vill du fälla baksätena utökas utrymmet till hela 1 166 liter. Om du är i behov av ytterligare lastkapacitet går det att lasta 75 kg på taket. ZS är smart designad och skapad för att förvara större paket i kupén och med en dragkapaciteten på 500 kg

Modern och smart design

Nya MG ZS EV har en smart elektrisk design som tar den vanliga kompakta SUV:en till en helt ny nivå. Med sin intelligenta, elektriska design med en front utan galler, starka LED-lampor, 17” aluminiumfälgar med navkapslar och attityd är den helt nya MG ZS EV en bil som verkligen sticker ut. Med den medföljande appen MG iSMART kan du till exempel styra bilens klimatanläggning, se bilens position samt låsa och låsa upp bilen.

7 års nybilsgaranti

MG ZS EV erbjuder 7 års nybilsgaranti på bilen och elektroniken. Tack vare intelligenta och tekniska lösningar minskar potentiella säkerhetsrisker och förbättrar körupplevelsen. Dessutom har batteriet ett kapslingsklass IP67 som visar att det är både vatten och dammtätt. Batteripaketet förstärks med en balk som sitter i en aluminiumram som i sin tur ska se till att batteriet inte skrapas.



Kontakta säljare →

Försäljningspriser:

MG ZS Comfort 399 990 kronor
MG ZS Luxury 429 990 kronor
Tillägg för metalliclack: 7 500kr.
70 000 kr i klimatbonus**.

Privatleasingpriser 36 mån:

MG ZS Comfort 2 850 kr/mån
MG ZS Luxury 3 160 kr/mån

Privatleasingpriser 24 mån:

MG ZS Comfort 3 190 kr/mån
MG ZS Luxury 3 500 kr/mån

Utrustningsnivåer Comfort (urval):

• 17" aluminiumfälgar med navkapsel
• LED-strålkastare och bakljus
• 10,1" pekskärm
• Framsätesuppvärmning

Utrustningsnivåer Luxury (urval):

• Panoramasoltak
• Döda vinkeln varnare
• 360°-kamera
• 6 st högtalare

Läs mer om MG ZS EV:

Produktblad

Blandad elförbrukning 17,8 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. *Privatleasing baserat på 24/36 mån, 1 000 mil/år, inkl service, exkl uppläggnings- och aviavgift.**Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivna belopp. För mer information se transportstyrelsen.se. Bilar på bilderna kan vara extrautrustade. MG ZS EV levereras med garanti 7 år eller 150 000 km för fordonet. Garantin för drivlinans batteri är 7 år eller 150 000 km.


Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

MG ZS EV 2022


Hitta anläggning

Boka provkörning