MG ZS EV

Månadskostnad (från) 3 755 kr/mån
Försäljningspris (från) 339 900 kr
Kontakta säljare

Upplev en helt ny elbil – kör unikt, precis som du

MG:s pånyttfödelse har gett oss en helt elektrisk, familjevänlig SUV - MG ZS EV. Som första bil i MG:s förnyade portfölj är MG ZS EV är en bil som är helt utsläppsfri utan att kompromissa med funktion eller stil. MG ZS är berättigad till klimatbonus** och finns i två olika utrustningsnivåer; Comfort och Luxury. Vilken passar dig bäst?

Snabbladdning till 80 % på 40 minuter

ZS EV är perfekt för den som vill köra en bil som är rymlig, praktisk, funktionell och framförallt få en körupplevelse utöver det vanliga. MG:s ZS elbil kombinerar den senaste EV-tekniken med MG:s ikoniska teknik från sina sportbilar.

Bagageutrymme rymmer 448 liter

Bagageutrymmet är på 448 liter vilket är stort nog för en resa med familjen. Vill du fälla baksätena utökas utrymmet till hela 1 166 liter. Om du är i behov av ytterligare lastkapacitet går det att lasta 75 kg på taket. ZS är smart designad och skapad för att förvara större paket i kupén.

263 km på en enda laddning

Elbatteriet som sitter i ZS är ett vattenkylt litiumjonbatteri på 44,5 kWh, vilket gör att du kommer upp till 263 km i räckvidd från en enda laddning enligt WLTP.

7 års nybilsgaranti

MG ZS EV erbjuder 7 års nybilsgaranti på bilen och elektroniken. Tack vare intelligenta och tekniska lösningar minskar potentiella säkerhetsrisker och förbättrar körupplevelsen. Dessutom har batteriet ett kapslingsklass IP67 som visar att det är både vatten och dammtätt. Batteripaketet förstärks med en balk som sitter i en aluminiumram som i sin tur ska se till att batteriet inte skrapas. För den ultimata säkerheten har MG ZS fått femstjärnigt krocktest betyg av Euro NCAP.

MG ZS EV är för tillfället slutsåld över hela landet och vi inväntar priser på årsmodell 2022.

Kontakta säljare →

Försäljningspriser:

MG ZS Comfort 339 900 kronor
MG ZS Luxury 359 900 kronor
Tillägg för metalliclack: 7 500kr.
70 000 kr i klimatbonus**.

Utrustningsnivåer Comfort (urval):

• 16" lättmetallfälgar
• Navigering
• 8" pekskärm med smarttelefonanslutning
• Adaptiv farthållare (ACC)

Utrustningsnivåer Luxury (urval):

• Panoramasoltak
• Backkamera
• 17" lättmetallfälgar
• Kamerasystem för döda-vinkeln (BSM)

Läs mer om MG ZS EV:

Produktblad

Blandad elförbrukning 18,6 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. *Privatleasing baserat på 24/36 mån, 1 000 mil/år, inkl service och metalliclack, exkl uppläggnings- och aviavgift. **Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivna belopp. För mer information se transportstyrelsen.se. Bilar på bilderna kan vara extrautrustade. MG ZS EV levereras med garanti 7 år eller 150 000 km för fordonet. Garantin för drivlinans batteri är 7 år eller 150 000 km.


Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

MG ZS EV


Hitta anläggning

Boka provkörning