MG ZS EV


Pris
412 990 KR
Prisbasbelopp 8,6

Privatleasing

4 395 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

5 248 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

4 170 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

MG ZS

MG ZS EV är en kompakt sportig SUV med modern design med en räckvidd upp till 440 km WLTP*. Den kompakta storleken gör den smidig att köra och parkera i stadsmiljöer, samtidigt som den ger tillräckligt med utrymme för passagerare och bagage. Bilens interiör erbjuder en bekväm och modern miljö. Med högkvalitativa material och detaljer i kombination med smarta teknologier ger MG ZS en lyxig känsla. Den har också ett rymligt baksäte och flexibla säteskonfigurationer för att anpassa sig till olika behov och ge extra utrymme för lastning.

Snabbladdning upp till 80 % på 40 minuter

MG ZS EV är perfekt för den som vill köra en bil som är rymlig, praktisk, funktionell och framförallt få en körupplevelse utöver det vanliga. Elbilen kombinerar den senaste EV-tekniken med MG:s ikoniska teknik från sina sportbilar.

Bagageutrymme rymmer 448 liter

Bagageutrymmet rymmer 448 liter och om du kan fäller baksätena utökas utrymmet till hela 1 166 liter. Om du är i behov av ytterligare lastkapacitet går det att lasta 75 kg på taket och en dragkapacitet på 500 kg.

Modern och smart design

MG ZS EV har en smart elektrisk design som tar den vanliga kompakta SUV:en till en helt ny nivå. Med sin intelligenta, elektriska design med en front utan galler, starka LED-lampor, 17” aluminiumfälgar med navkapslar och attityd är den helt nya MG ZS EV en bil som sticker ut. Med den medföljande appen MG iSMART kan du till exempel styra bilens klimatanläggning och se bilens position.

7 års nybilsgaranti

Garantin gäller i sju år eller 150 000 km för dig som servar din bil på en auktoriserad MG-verkstad, eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt MG's serviceprogram under hela garantitiden. Kontakta säljare →

Läs mer om MG ZS EV:

Produktblad
ModellMG ZS ComfortMG ZS Luxury
Motor:115 kW115 kW
Drivning:FramhjulsdrivenFramhjulsdriven
Batteristorlek:70 kWh70 kWh
Räckvidd WLTP:440 km440 km
0–100 km/tim8,6 sek8,6 sek
Vridmoment:280 Nm280 Nm
Max dragvikt:500 kg500 kg
MG ZS EV har en blandad elförbrukning 17,8 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. För mer information se transportstyrelsen.se. Bilar på bilderna kan vara extrautrustade. MG ZS EV levereras med garanti 7 år eller 150 000 km för fordonet. Garantin gäller i sju år eller 150 000 km för dig som servar din bil på en auktoriserad MG-verkstad, eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt MG's serviceprogram under hela garantitiden.

Privatleasing

Månadskostnad 4 395 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 4 170 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 248 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren