Alfa Romeo Stelvio


Pris
657 000 KR

Privatleasing

8 495 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

7 984 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio är resultatet av exakta designval och banbrytande material som till exempel den ultralätta plattformen eller kolfiberdrivaxeln. Alfa Romeos första SUV skapades för att leva upp till förväntningarna hos de mest krävande och passionerade förarna.

Prestanda

Alfa Romeo Stelvio garanterar den perfekta balansen mellan dynamik och körassistans, tack vare de avancerade nivå 2 autonoma körsystemen. Alfa Romeo Stelvio erbjuder ett brett utbud av högpresterande diesel- och bensinmotorer, från 160 till 280 hk. De är helt gjorda av aluminium och kombineras med den 8-växlade ZF automatiska växellådan, för att säkerställa maximal effektivitet när det gäller smidighet, prestanda och komfort. Kontakta säljare

Design och komfort

Funktionalitet och italiensk skönhet är två begrepp att beskriva bilen med, njuta av dina resor med alla bekvämligheter som tillhör bilen. Sportratten är i läder, med värme och växelspakar i aluminium och finns i Sprint- och Veloce-versionerna. Anslut med din Stelvio och med världen. Alfa™ Connect-systemet; samlar en uppsättning tjänster för att säkerställa anslutning på hög nivå, tack vare kompatibilitet med Android Auto ™ och AppleCarPlay. Bränsleförbrukning vid blandad körning fr 5,3-9,5 l /100 km och CO2-utsläpp fr 140-214 g/km enligt WLTP. Miljöklass Euro 6D-Temp. Bilen på bilden är extrautrustad. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, eventuella felskrivningar och lokala avvikelser.

Privatleasing

Månadskostnad 8 495 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Smarta lånet

Månadskostnad 7 984 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.fca@hedinbil.se

Boka Provkörning