Nissan Leaf


Pris
379 900 KR

Privatleasing

3 195 kr/mån

Pris inkl. moms

24 månader

Smarta lånet

4 302 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nissan LEAF - den tekniska elbilen

Nya Nissan LEAF är sofistikerad och förfinad i detaljerna. Självsäker och dynamisk i attityden. Säg hejdå till irriterande motorljud och upplev känslan av en näst intill ljudlös körning. Familjebilen som är 100 % eldriven.

Ladda din Nissan LEAF enkelt

Det är lätt och smidigt att ladda Nissan LEAF. Från en vanlig väggkontakt till offentliga snabbladdare. Ett brett urval av laddalternativ innebär att du kan ladda när och hur det passar dig bäst. Full laddning tar 7,5 tim och snabbladdning från 20 % till 80 % tar cirka 60 min. Nissan LEAF finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj bland innovativa tillval och funktioner som kommer göra bilen mer unik, mer du. Nu även tillgänglig med ett batteri på 62 kwh, Leaf E+ med en räckvidd på upp till 385 km.

Privatleasing

Privatleasing från 3 195 kr/månad

Företagsleasing

N-Connecta 40kwh Företagsleasing från 2699kr/mån* Förmånsvärde från: 3 484 kr * Priset är exklusive moms och avser operationell leasing under 36 månader inkl service och är baserat på 1500 mil år.

Utrustning i Nissan LEAF (ett urval)

•6,6 kW batteriladdare intern •Intelligent adaptiv farthållare •NissanConnect •Eluppvärmd D-formad läderratt •Dimljus fram •ProPilot Förbrukning WLTP: Wh/km: 171, CO2-utsläpp 0 g/km. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivet belopp. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Privatleasing

Månadskostnad 3 195 kr/mån
24 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 302 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.nissan@hedinbil.se

Boka Provkörning