Nissan Leaf


Pris
419 200 KR

Privatleasing

3 699 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 12 månader

Smarta lånet

5 094 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nissan LEAF - den tekniska elbilen

JUST NU! Privatleasing 13 mån: 3 699 kr/mån. Med fria vinterhjul, 3 år fri service och metallic-lack inkluderat. Nya Nissan LEAF är sofistikerad och förfinad i detaljerna. Självsäker och dynamisk i attityden. Säg hejdå till irriterande motorljud och upplev känslan av en näst intill ljudlös körning. Familjebilen som är 100 % eldriven. Nissan Leaf har en modern och bekväm interiör, med gott om utrymme för passagerare och last. Dess användarvänliga gränssnitt inkluderar en stor pekskärmsdisplay som erbjuder intuitiva kontroller för dess avancerade funktioner, som navigeringssystemet och klimatkontrollen. Dessutom är Leaf's interiörmaterial miljövänliga, vilket gör det till ett hållbart val för miljömedvetna förare.

Ladda din Nissan LEAF enkelt

Det är lätt och smidigt att ladda Nissan LEAF. Från en vanlig väggkontakt till offentliga snabbladdare. Ett brett urval av laddalternativ innebär att du kan ladda när och hur det passar dig bäst. Full laddning tar 7,5 tim och snabbladdning från 20 % till 80 % tar cirka 60 min. Nissan LEAF finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj bland innovativa tillval och funktioner som kommer göra bilen mer unik, mer du. Nu även tillgänglig med ett batteri på 62 kwh, Leaf E+ med en räckvidd på upp till 385 km.

Företagsleasing

Företagsleasing från 2 699kr/mån Förmånsvärde från: 3 484 kr

Utrustning i Nissan LEAF (ett urval)

•6,6 kW batteriladdare intern •Intelligent adaptiv farthållare •NissanConnect •Eluppvärmd D-formad läderratt •Dimljus fram •ProPilot Förbrukning WLTP: Wh/km: 171, CO2-utsläpp 0 g/km. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Privatleasing

Månadskostnad 3 699 kr/mån
1500 mil
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 094 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.nissan@hedinbil.se

Boka Provkörning