Nissan Qashqai


Pris
290 900 KR

Privatleasing

3 195 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

3 294 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Nissan Qashqai – Äntligen är den här

Helt nya Nissan Qashqai är äntligen här och fortsätter vara ledande gällande design och utvecklar crossover-konceptet ytterligare med kraftfulla proportioner, effektiva LED-strålkastare och massiva 20'' lättmetallfälgar. Nissan Qashqai är sofistikerad och förfinad i detaljerna. Självsäker och dynamisk i attityden. Nya Nissan Qashqai överträffar dina förväntningar med smart teknik, snygg design och bästa komforten. Nissan Qashqai finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj bland innovativa tillval och funktioner som kommer göra bilen mer unik, mer du. Inte konstigt att den är en av de mest sålda crossover-modellerna i Europa.

Den optimala crossovern har finjusterats in i minsta detalj

Intelligent Around View gör att du ett helhetsperspektiv på omgivningen vilket underlättar parkeringen. Nya NissanConnect med en 7'' pekskärm har många roliga funktioner som 3D-kartor, röstkommandon och smartphoneintegrering. De nya premiumstolarna ger fantastisk komfort med ett brett urval av olika materialval för att ge dig en sittkomfort i världsklass. Njut av en uppdaterad kupé med tjockare rutor, och mer välisolerad kupé för att dämpa ljud och buller.

Teknik för assistans och säkerhet

ProPILOT med Navi-link hjälper dig att hålla avstånd till fordonet framför och centrera dig i ditt körfält. Inbyggda TomTom®-kartor ger varning för bland annat förutsäga kommande kurvor och vägkorsningar med mera. Systemet kan även anpassa farten efter hastighetsbegränsning genom att läsa av vägskyltarna som bilen passerar. Glöm kablar och USB-anslutning. Nissan Qashqai minskar röran med trådlös Apple CarPlay.

Privatleasing

29 95 kr/mån - 36 mån Kontakta säljare

Nissan Qashqai - utrustningslista (ett urval)

• Intelligent autobroms med fotgängaravkänning • Identifiering av vägskyltar • NissanConnect • Intelligent Around View Monitor • Automatiskt avbländande backspegel

Läs mer om Nissan Qashqai

Broschyr

Bränsleförbrukning WLTP blandad körning l/100 km: 5,3–7,2. CO2-utsläpp g/km: 140-163 (NEDC-BT: 100-131).Privatleasing

Månadskostnad 3 195 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 294 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.nissan@hedinbil.se

Boka Provkörning