Nissan X-Trail


Pris
344 400 KR
Prisbasbelopp 7,1

Privatleasing

5 095 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

4 376 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

3 478 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

En äventyrslysten och kraftfull SUV – Nu med e-POWER

Nissan X-Trail kan med det intelligenta fyrhjulsdriftssystemet anpassa sig till alla väderförhållanden då det automatiskt ger kraft till de hjul som behöver det. Det ger även en otrolig dragkraft. Nissan X-Trail är en prisvärd äventyrlig familjebil - rymlig, bekväm, hög tekniknivå och extremt kraftfull. X-Trail har Nissan Safety Shield-systemen som gör bilfärden trygg och säker. Försäljningspris från: 344 400 kr e-POWER X-trail nu med räntekampanj 2.99% Privatleasing 36 mån från: 5 095 kr/mån. Med fria vinterhjul, 3 år fri service och metalic-lack inkluderat. MHEV X-trail med privatleasing nu från 5095 kr I Nya Nissan X-Trail kombineras teknologier som ger en lyhörd, tyst och bränsleeffektiv körning. Systemet består av en bensinmotor som driver en generator - som laddar ett batteri som sedan ger ström till en elmotor. Upplev en tystare och mer effektiv körning.

Stort utrymme och modern interiör

Nissan X-Trail har intelligent design och högkvalitativt material som gör att körupplevelsen blir optimal. De ryms hela sju personer i den rymliga kupén. Med NissanConnect erbjuds bland annat smartphone-anslutning och en lång rad funktioner för en roligare bilfärd. USB-uttag finns både i fram och baksäte. Med två 12,3'' digitala skärmar och en Head-Up Display i vindrutan säkerställer att du enkelt har tillgång till viktig information.

Utrustning i Nissan X-Trail (ett urval)

•Bi-LED-strålkastare - adaptiva •Vindrutetorkare med regnsensor •NissanConnect •Rörelsedetektor •AVM - Around View Monitor •Eluppvärmd läderratt och läderklädd växelspaksknopp

Läs mer om Nissan X-Trail här:

Produktblad Förbrukning 176-195 Wh/km (beroende på version). Siffrorna om räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden kan påverka de officiella resultaten. Siffrorna bestämdes under den nya WLTP-testcykeln (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

Privatleasing

Månadskostnad 5 095 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 3 478 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 376 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren