Renault Transportbilar ExpressExpress


Pris
180 900 KR

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Vad erbjuder den nya och välutrustade Renault Express?

Renault Express har all nödvändig utrustning, praktiska detaljer och är allt du behöver för att underlätta din vardag. Beställ din Express idag!

Kampanjerbjudande!

Köp en Renault Express och få en Weber gasolgrill (Genesis II E-310) på köpet! Värde 12 999 kr inkl.moms** Erbjudandet om Webergrill gäller 1/5 till 30/6 (registrering senast 30/9). Går inte att kombinera med ramavtalsstöd. Luta dig tillbaka och njut av färden tack vare Easy Link som gör det möjligt att spegla din smartphone på den 8” stora skärmen. Välj med eller utan inbyggd navigation och känn dig extra säker med den digitala backspegel som ger dig konstant uppsikt bakåt när du kör.

Känn dig trygg under färden

Parkeringssensorerna underlättar för dig så det känns både smidigt och enkelt att parkera din transportbil. Tack vare av en spegel i passagerarens solskydd ser man enkelt föremål i den döda vinkeln på längre sikt som dödavinkeln-varningen inte alltid uppfattar. Upptäck om du har ett fordons precis bredvid dig i döda vinkeln. En varningslampa lyser då i ytterbackspegeln.

Praktiskt utrymme

Express har klassens bästa förhållande mellan last längd och total längd. Få plats med din önskade last med en lastvikt på upp till 600 kg. Skjutdörren på sidan går att öppna hela 716 mm så att du lätt kommer åt att lasta i och ur. De asymmetriska dörrarna går att öppna 180°, nettovolymen är på 3,3 m³ och lastlängden på 1,91 m med en full mellanvägg, Renault Express erbjuder det optimala förhållandet mellan lastlängden och bilens totallängd. Du kan lasta in upp till 3,7 m³ varor och material tack vare det svängbara avskiljningsgallret och det fällbara passagerarsätet. Om du behöver mer utrymme kan du med hjälp av dragkrok dra en släpvagn. Med hjälp av dragkrokens stabiliseringssystem förhindras krängning och du får en säkrare färd. För att säkra och stabilisera lasten finns det lastöglor i golvet.

12 V-uttag

Behöver du använda eller ladda en mobil enhet inne i lastutrymmet? Inga problem! Baktill i Express finns ett uttag (12 V) inom smidigt räckhåll.

LED-belysning

LED-belysning är tre gånger mer kraftfull än vanlig belysning. Ljusstyrkan i lastutrymmet förbättras, så att du kan arbeta under bästa tänkbara förhållanden dag som natt.

Är du redo att testa Express?

Kontakta säljare Utrustningslista (urval):
  • Radio med DAB (AUX/USB/Bluetooth)
  • ABS-bromsar
  • Hill start assist
  • LED varselljus
  • Dödavinkeln-spegel i passagerarens solskydd
  • Lastöglor väggar i skåp
  • Airbag passagerare
  • Uppvärmda elspeglar
  • Höjdjusterbart förarsäte
  • 12 V-uttag
Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 5,1 l/100km. CO2-utsläppenl. WLTP 133 gram/km..

Nyförsäljning & service


Boka Provkörning