Dacia Duster


Pris
173 900 KR

Smarta lånet

2 017 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya och uppdaterade Dacia Duster

Dacia Duster har fått sig ett facelift med ny design, mer teknik och med automatlåda. Essential 1.0 TCe 90 hk manuell 6-vxl

En familjesuv som klarar det mesta

Dacia Duster har fått ett facelift och är redo för alla nya äventyr. Den har all utrustning du kan tänkas behöva med en hög komfort och presterar på alla väglag. Tack vare en EDC-automatväxellåda får du en behaglig resa. Bilen erbjuder ett utrymme på hela 478 liter, perfekt utrymme för all packning till kommande roadtrip och utflykter. Det nya utseendet ger dig 17-tums Terganlättmetallfälgar och Y-formade LED-ljussignatur.

Ny designuppdateringar såväl in- som utvändigt

Duster är fortfarande en prisvärd, robust suv som har blivit lite snyggare. Bilen har alltid varit en succé och därför har designen inte ändras märkvärt men bilen har fått en modern touch och fräschats upp. Bilen är rymlig, prisvärd och ger dig en hög komfort. Tre positiva egenskaper du vill ha hos din bil.

Senaste tekniken och förbättrad komfort

Den största nyheten är att den äntligen kommer med automatlåda, det finns möjlighet att välja den effektiva EDC-växellådan (sexväxlad dubbelkopplingslåda som växlar helt automatiskt). Duster har fått nya strålkastare av LED-typ som ska matcha Y-formade designen som de andra modellerna Sandero och Stepway introducerat. Duster är den första Dacia-modellen som har LED-blinkers i fronten. Uppdaterade Dacia Duster har fått helt nya säten, nackstöd och en hög mittkonsol med justerbara armstöd. Det finns en 8 tums pekskärm som kan spegla innehållet från din iPhone eller Android-telefon. Bilen är ännu enklare att parkera tack vare en så kallad multi view-kamera. Det är ett kamerasystem med fyra olika kameror som visar hela situationen runt din bil.

En del utav utrustningslista för nya Dacia Duster:

  • Döda-vinkelvarning
  • Parkeringsassistent
  • Design-stålfälgar 16 tum
  • ABS + panikbromsassistans (EBA) + elektronisk bromskraftfördelning (EBV)
  • Eco Mode + stop och start + växlingsindikator
  • Backkamera
  • Däcktrycksövervakning
  • Parkeringsradar, bak
  • Design-stålfälgar 16 tum
  • Ljussignatur med LED
För fullständig utrustningslista, se produktfakta. Produktfakta Bränsleförbrukning vid blandad körning: 6,2 l/100 km, 140 g CO2/km

Smarta lånet

Månadskostnad 2 017 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.dacia@hedinbil.se

Boka Provkörning