Mercedes-Benz EQS

Månadskostnad (från) 13 754 kr/mån
Försäljningspris (från) 1 245 000 kr
Privatleasing (från) 16 295 kr/mån
Kontakta säljare

Mercedes-Benz nya elbil EQS

EQS revolutionerar

Mercedes-Benz riktmärke S-Klass är en av världens finaste lyxbilar. Nu kommer en liknande version i 100 % elutförande: EQS. Det är den första bilen på den helt nya plattformen från Mercedes-Benz EQ-koncept och en bil med enastående räckvidd på upp till hela 74,3 mil, laddas upp till 200 kW och upp till 500 hk (385 kW) effekt. Från start finns EQS i två utföranden. Välj EQS 450+ som är bakhjulsdriven på 333 hk som gör 0–100 på 6,2 sekunder eller EQS 580 4MATIC som är fyrhjulsdriven som ger hela 500 hk och gör 0–100 på otroliga 4,3 sekunder.

Kontakta säljare →

Elbil med upp till 743 km räckvidd

Nu har äntligen Mercedes-Benz storsatsning säljstart. EQS har upp till 743 km räckvidd vilket gör bilen enastående.

Via Mercedes me Charge får du access till laddstolpar som är offentliga och olika operatörer förvaltar. Det bästa är också att det gäller i flera länder! Du startar laddningen enkelt via MBUX i bilen, kan använda Mercedes me Charge-laddkort eller med Plug & Charge som är helt nytt för EQS. Plug & Charge innebär att du laddar direkt via på utvalda laddningsstationer.

Laddas på 30 minuter

Laddningstiden motsvarar 10–80 % fulladdning vid användning av en DC-snabbladdstation med matarspänning 400 V, ström minst 300 A.

Högklassig komfort

Hos EQS finner du: Kylarinklädnad med Mercedes-Benz-mönster. First Class-komfort bak i bilen. Exklusiva material och innovativa paneler. EQS utmanar sina konkurrenter genom sin otroliga komfort. Den som utmärker komforten hos EQS är den unika elplattformen. Den ger dig generösa utrymmen i kupén, mycket benutrymme och tid för avkoppling, samtidigt som bilen har ett dämpande ljud.

Det är inga vanliga dörrar hos EQS, här finns komfortdörrar. Det räcker med en lätt beröring från din sida för att dörrarna ska öppnas. Det går såklart inte att öppna dörrarna om något stör eller är i vägen. EQS komfortdörrar är smarta och känner av om hinder har uppstått. Detta sker automatiskt, precis som när dörrarna ska öppnas. Smart va?

Elbilen innehåller bland annat:

  • Kylarinklädnad med Mercedes-Benz-mönster
  • First Class-komfort bak i bilen
  • Exklusiva material och innovativa paneler
  • MBUX augmented reality vindrutevisning
  • MBUX interiörassistent
  • Mercedes me Remote och Charging Services
  • MBUX High-End underhållningspaket för baksätet
  • ENERGIZING AIR CONTROL Plus
Kontakta säljare →

EQS 450+: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 15,7-20,4; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.
EQS 580 4MATIC: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 17,4-21,8; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Mercedes-Benz EQS 2022


Hitta anläggning

Boka provkörning