Renault Arkana


Pris
256 900 KR

Smarta lånet

2 838 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Renault Arkana - Förmånsvärde från 3 499 kr/mån

Nya Renault Arkana ger dig en sportig och exklusiv känsla med en slank profil som får blickar att vända sig. En rymlig SUV som är tyst och flexibel, ger dig en pigg acceleration och gör körningen till ett nöje.

Företag:
Förmånsvärde från: 4 450 kr/mån

Arkana garanterar dig ren körglädje

Arkanas hybridteknologimotorer är hämtad med inspiration från motorsporten och erbjuder både prestanda och effektivitet. När du ska köra inne i stan kan du alltid starta med eldrift och köra upp till 80% av tiden på enbart el. Upplev en unik körupplevelse med det innovativa E-TECH Hybrid-systemet högst upp i sortimentet, vilket garanterar körglädje i kombination med minskade koldioxidutsläpp och förbättrad bränsleeffektivitet.

Modern och rymlig interiör med den senaste tekniken

9,3” skärm för multimediasystemet Easy Link och en anpassningsbar förarskärm på 10,2” så du kan ha full kontroll från förarplatsen med smarta och uppkopplade funktioner. Du kommer att uppleva en sportig känsla när du sätter händerna på ratten klädd med perforerat läder. Upptäck den gråsvarta instrumentpanelen med röda detaljer och luta dig tillbaka och njut av din favoritmusik i ljudanläggningen från Bose. Passagerarna har stort benutrymme och sitter bekvämt bak i bilen. Bagageutrymmet rymmer 513 liter och har ett praktiskt justerbart golv som kan ställas in på hög eller låg nivå för att maximera lastutrymmet och underlättar för dig när du transporterar tunga föremål.

Är du redo att provköra Arkana? Kontakta en säljare så berättar vi mer.
Eller fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer vi.

Kontakta säljare →
Standardutrustning:
  • Avbländbar backspegel
  • Backkamera
  • Sidokrockkuddar för förare & passagerare (huvud / bröst)
  • Panikbromsassistans (BAS)
  • Säkerhetsavståndsvarning (kollisionsvarnare)
  • Aktivt nödbromsningssystem (AEBS) 
  • Parkeringssensorer fram och bak
  • Sidokrockkuddar för förare & passagerare (huvud / bröst)
  • ABS-bromsar
  • Elektroniskt antisladdsystem (ESC)


Bränsleförbrukning vid blandad körning: 5,9 l/100 km, 133 g CO2/km. Förmånsvärdet baseras på 50% marginalskatt. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Erbjudandet gäller företag. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Smarta lånet

Månadskostnad 2 838 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.renault@hedinbil.se

Boka Provkörning