Mercedes-Benz Transportbilar Nya Citan

Försäljningspris (exkl moms) (från) 198 400 kr
Kontakta säljare

Nu är det säljstart för helt nya Mercedes-Benz Citan

Äntligen kan du beställa din nya Citan. Den kompakta transportbilen som är fullmatad med både Mercedes-känsla och utrustning. Eller vad sägs om sex airbags, trötthetsassistent, röststyrt MBUX infotainment och uppkoppling via Mercedes me – som standard. Redan när du sätter dig i bilen känner du att detta är en äkta Mercedes-Benz. Och när du kör blir känslan ännu tydligare.

Kontakta säljare →
Helt nya Mercedes-Benz Citan är här, med massor av utrustning som standard: Röststyrda MBUX med touch-skärm, ljus- och regnsensor, svankstöd, sätesvärmare, multifunktionsratt, bromsassistent, 6 airbags - allt för 2 060 kr/mån exkl. moms.

Just nu har vi lanseringskampanj

Passar du på innan den 30 november så kan du göra en riktigt bra affär om du köper en Citan i PRO-utförande. För bara 19.900 kronor får du både Style- och Lastpaket med bland annat drag (med släpvagnsstabilisering och 1500 kg släpvagnsvikt), LED-strålkastare, back-kamera, 16-tums lättmetallfälgar. inklätt lastutrymme och mycket annat.

Om du är på jakt efter en stor skåpbil som tar dig runt snabbt, enkelt och tryggt så är den nya Citan bilen för dig. Den har kompakta yttermått samtidigt som skåpbilen erbjuder rejält med plats inne. Nya Citan imponerar med sin höga säkerhetsnivå, modern teknologi och robust kvalitet.

Vill du ha operationell leasing? Kolla in detta då!

Citan Fleet Edition
 

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Mercedes-Benz Transportbilar Nya Citan 2021


Hitta anläggning

Boka provkörning