Mercedes-Benz Transportbilar Citan


Pris
198 400 KR

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Mercedes-Benz Citan är årets transportbils 2022

Den kompakta transportbilen som är fullmatad med både Mercedes-känsla och utrustning. Eller vad sägs om sex airbags, trötthetsassistent, röststyrt MBUX infotainment och uppkoppling via Mercedes me – som standard. Redan när du sätter dig i bilen känner du att detta är en äkta Mercedes-Benz. Och när du kör blir känslan ännu tydligare. Nya Citan är en fullfjädrad Mercedes-Benz. En rymlig transportbil när du ska lasta in, samtidigt som den navigerar smidigt in i parkeringsfickan. Dessutom är den laddad med utrustning och smarta lösningar som gör din arbetsdag effektivare. Kontakta säljare Helt nya Mercedes-Benz Citan är här, med massor av utrustning som standard: Röststyrda MBUX med touch-skärm, ljus- och regnsensor, svankstöd, sätesvärmare, multifunktionsratt, bromsassistent, 6 airbags.

Provkör hos Hedin Bil redan idag

Om du är på jakt efter en stor skåpbil som tar dig runt snabbt, enkelt och tryggt så är den nya Citan bilen för dig. Den har kompakta yttermått samtidigt som skåpbilen erbjuder rejält med plats inne. Nya Citan imponerar med sin höga säkerhetsnivå, modern teknologi och robust kvalitet.

Vill du ha operationell leasing? Kolla in detta då!

Citan Fleet Edition Bränsleförbrukning blandad körning 5,2 l/100 km. CO2-utsläpp blandad körning 136 g/km. Bilen på bilden är extrautrustad.

Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz-trp@hedinbil.se

Boka Provkörning