Mercedes-Benz EQB

Månadskostnad (från) 6 550 kr/mån
Försäljningspris (från) 592 900 kr
Kontakta säljare

Mercedes-Benz EQB

Rymlig, elegant och helt elektrisk – njut av räckvidd upp till 419 km. Nya EQB är det givna valet för familjen som vill köra hållbart. Välj till en tredje sätesrad så får du plats med sju personer. EQB är det givna valet för den medvetna familjen som vill köra hållbart och 100 % elektriskt. Med EQB upplever du frihet på flera olika sätt. Klara både vardagskörningen och de längre resorna på en enda laddning. Navigationen i smarta Electric Intelligence optimerar rutten så att du når målet väldigt smidigt.

419 km räckvidd

EQB har en räckvidd på 41,9 mil. Bilen har en ECO-assistent som utnyttjar energiåtervinningen. Sätesvärme eller klimatanläggning är sekundärförbrukare som gör att räckvidden blir påverkad.

Kontakta säljare →

SE Edition

Nu finns EQB 300 SE Edition och EQB 350 SE Edition.

Sjusitsig elbil

Kupén inne andas frihet. Här garanteras du att njuta av det ett flexibelt stort utrymmet. EQB har sju sittplatser, med tre sätesrader och individuellt fällbara säten bak.

MBUX är infotainmentsystemet som gör din körning både säkrare och mer avkopplande. Smart körhjälp och innovativa funktioner skapar rätt atmosfär under dina resor. MBUX lär sig hela tiden mer om dina körvanor, för att kunna hjälpa dig på bästa sätt och ge dig största möjliga frihet.

Snabbladda EQB från 10 till 80 % på 30 minuter

Batterkapacitet netto: 66,5 Kw.
Räckvidd vid 1,5-1,6 Kwh/mil Ca 42 mil.

1 710 liter maximal lastutrymmesvolym

Maximera bagageutrymmet i EQB. Här kan du få plats med allt och lite till för familjen.

Atletiska EQB är robust och utstrålar den tydliga elegans som våra bilar alltid gör. Designen andas premium och är specifik för Mercedes-EQ, med bland annat Black Panel-kylargrill, LED-strålkastare och ljusband över front och bakparti.

SE-Edition

SE-Edition erbjuder en utrustad bil till en bra peng. Här ingår bland annat förarassistent, widescreen, spegelpaket.Tala med våra säljare så hjälper de dig.

EQB strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning enligt WLTP): 18,1 – 19,2; koldioxidutsläpp i g/km (blandad körning): 0. Högre utrustningsnivå, större däckdimension och högre vikt kan ge högre förbrukning. Den certifierade elektriska förbrukningen avgörs generellt vid maximal AC laddningskapacitet genom att använda en Mode 3-kabel. Det är därför nödvändigt att fordon med ett HV-batteri laddas via en laddbox eller en AC laddningsstation med en Mode 3-kabel för att uppnå en kortare och mer effektiv laddning. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt. Den tredjesätesraden ingår inte standardutförandet utan är ett tillval mot en extra kostnad. Med reservation för ändringar, justeringar och skrivfel.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Mercedes-Benz EQB 2022


Hitta anläggning

Boka provkörning