Mercedes-Benz EQB


Pris
586 900 KR

Privatleasing

6 595 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

6 645 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz EQB – Privatleasing från endast 6 595 kr/mån

Rymlig, elegant och helt elektrisk – njut av räckvidd upp till 419 km. Nya EQB är det givna valet för familjen som vill köra hållbart. Välj till en tredje sätesrad så får du plats med sju personer. EQB är det givna valet för den medvetna familjen som vill köra hållbart och 100 % elektriskt. Med EQB upplever du frihet på flera olika sätt. Klara både vardagskörningen och de längre resorna på en enda laddning. Navigationen i smarta Electric Intelligence optimerar rutten så att du når målet väldigt smidigt.

419 km räckvidd

EQB har en räckvidd på 41,9 mil. Bilen har en ECO-assistent som utnyttjar energiåtervinningen. Sätesvärme eller klimatanläggning är sekundärförbrukare som gör att räckvidden blir påverkad. Kontakta säljare

SE Edition

Nu finns EQB 300 SE Edition och EQB 350 SE Edition.

Sjusitsig elbil

Kupén inne andas frihet. Här garanteras du att njuta av det ett flexibelt stort utrymmet. EQB har sju sittplatser, med tre sätesrader och individuellt fällbara säten bak. MBUX är infotainmentsystemet som gör din körning både säkrare och mer avkopplande. Smart körhjälp och innovativa funktioner skapar rätt atmosfär under dina resor. MBUX lär sig hela tiden mer om dina körvanor, för att kunna hjälpa dig på bästa sätt och ge dig största möjliga frihet.

Snabbladda EQB från 10 till 80 % på 30 minuter

Batterkapacitet netto: 66,5 Kw.

1 710 liter maximal lastutrymmesvolym

Maximera bagageutrymmet i EQB. Här kan du få plats med allt och lite till för familjen. Atletiska EQB är robust och utstrålar den tydliga elegans som våra bilar alltid gör. Designen andas premium och är specifik för Mercedes-EQ, med bland annat Black Panel-kylargrill, LED-strålkastare och ljusband över front och bakparti.

SE-Edition

SE-Edition erbjuder en utrustad bil till en bra peng. Här ingår bland annat förarassistent, widescreen, spegelpaket. Tala med våra rådgivare så hjälper de dig. EQB strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning enligt WLTP): 18,1 – 19,2; koldioxidutsläpp i g/km (blandad körning): 0. Högre utrustningsnivå, större däckdimension och högre vikt kan ge högre förbrukning. Den certifierade elektriska förbrukningen avgörs generellt vid maximal AC laddningskapacitet genom att använda en Mode 3-kabel. Det är därför nödvändigt att fordon med ett HV-batteri laddas via en laddbox eller en AC laddningsstation med en Mode 3-kabel för att uppnå en kortare och mer effektiv laddning. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt. Den tredjesätesraden ingår inte standardutförandet utan är ett tillval mot en extra kostnad. Med reservation för ändringar.

Privatleasing

Månadskostnad 6 595 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 6 645 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz@hedinbil.se

Boka Provkörning