Citroën C3


Pris
249 990 KR

Privatleasing

3 799 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Smarta lånet

2 762 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

En ny, mångsidig och kraftfull SUV

Upptäck nya Citroën C3 Aircross SUV med ett självsäkert och personligt utseende.

En självsäker och personlig design

Frampartiet sticker ut och har fått en helt ny design. LED-strålkastarna är markerade med två kromade linjer och grillen har ett nytt mönster. Du kan dessutom göra din nya Citroën C3 Aircross SUV ännu mer personlig genom nya färger, ny klädsel, en ny 9-tums pekskärm och ett flertal uppkopplingsmöjligheter och förarassistanssystem. För en ännu bättre körupplevelse erbjuder nya Citroën C3 Aircross SUV även ett panoramatak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Kontakta säljare

Komfort och interiör

Luta dig tillbaka och njut i Citroën C3:s nya komfort-säten. Tack vare den detaljerade vadderingen och ett exceptionellt svankstöd ger sätena dig en fantastisk komfort. Den generösa rymligheten med större benutrymme och utökad innertakhöjd är framtagen med passagerarna i åtanke. Stora förvaringsutrymmen i den nya mittkonsolen och ett fällbart passagerarsäte som ger en lastlängd på upp till 2,40 meter. Bagageutrymmet har utökats från 410 liter till 520 liter när baksätet flyttas fram, när ryggstöden fälls ner får du ett bagageutrymme upp till 1289 liter.

Uppkopplingsmöjligheter

Det erbjuds ett flertal smidiga uppkopplingsmöjliheter i din Nya Citroën C3 Aircross SUV. Med hjälp av Mirror Screen-funktionen kan du på ett enkelt sätt komma åt och visa de kompatibla apparna i din telefon på pekskärmen. Även senaste generationen Connect Navigation finns tillgänglig. I utförandena SHINE och SHINE EXCLUSIVE är nya Citroën C3 Aircross SUV utrustad med en ny, ergonomisk och användarvänlig 9-tumspekskärm.

Motorer

De bränslesnåla och kraftfulla motorerna erbjuder den senaste tekniken. Nya Citroën C3 Aircross SUV finns med PureTech Bensin-motor, 110 hk eller 130 hk. PureTech 110 bensinmotor finns med en sexväxlad manuell växellåda, och PureTech 130 bensinmotor finns med en sexväxlad automatisk växellåda. Läs mer om Citroën C3 Aircross SUV här: produktfakta

Privatleasing

Månadskostnad 3 799 kr/mån
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 2 762 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning