Citroën Berlingo


Pris
489 990 KR

Privatleasing

3 699 kr/mån

Pris inkl. moms

12 månader

Smarta lånet

5 413 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Upplev nya ë-Berlingo – den helelektriska familjebilen för komfort och frihet

Nu uppdaterar den populära familjebilen Berlingo till helt nya ”Citroën Ë-Berlingo”, en familjebil med ett anpassbart passagerare utrymme och en unik lastkapacitet. Upptäck en smidig och tyst körning som i sin tur ger dig låga förbrukningskostnader.

Räckvidd

Ë-berlingo är utrustad med ett 50 kWh litiumjonbatteri med en räckvidd på upp till 280 km*, beroende på körläge. För att optimera bilens räckvidd återvinner drivlinan energi under inbromsning och fartminskning. Aktivering av knappen B på konsolen förstärker återvinning. Faktorer som påverkar din körning är hastighet, värme/luftkonditionering, lasten i bilen och körstil.

Tre körlägen

ë-Berlingo är lätt och mjuk att köra, det finns tre olika körlägen: Normal, eco och sport. Välj lätt och snabbt mellan de olika körlägena tack vare den optimerade förarhytten. Elmotorn anpassar det valda körläget och körförhållandet. Kontakta säljare →

Digital teknik som förenklar livet

8 tums pekskärm med en översikt över bilens elinformation: energiflöde, förbrukningsstatistik etc. Ladda enkelt ner Citroën-appen för att se bilens data. Allt ifrån Batterinivå och återstående laddningstid till att föreställa bilens innetemperatur. Läs mer om nya ë-Berlingo här: produktfakta * Värdet är angivet enligt WLTP-cykel. Med en effekt på 100 kW (136 hk) och ett vridmoment på 260 Nm når nya Citroën ë-Berlingo en topphastighet på 135 km/h oavsett körläge.

Privatleasing

Månadskostnad 3 699 kr/mån
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 413 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning