Dacia Jogger

Månadskostnad (från) 1 744 kr/mån
Försäljningspris (från) 157 900 kr
Privatleasing (från) 2 190 kr/mån
Kontakta säljare

Ny sjusitsig familjebilen - Dacia Jogger

Dacia Jogger är skapad med en längd på 4,55 meter, det är den längsta Dacia-modellen i produktutbudet. Den har samma längd som en kombimodell, ser ut som en SUV och är rymlig som en MPV. De två baksätena är individuella och kan fällas upp eller tas ut helt, det ger plats för 708 liter bagage. Du du fäller ner ytligare andra raden får du plats för hela 1819 liter bagage. En fokus punkt för Dacia Jogger är utrymme eftersom att det är en familjebil, det finns hela 24 liter lagringsutrymme i kupén, som också har plats för sex kopphållare. När du ska iväg med familjen och behöver extra bagageutrymme finns det smarta takrails som enkelt kan förvandlas till takräcken som klarar 80 kilo vikt.

Kontakta säljare →

Du kommer älska roadtrips och att köra långt

Med hjälp av Dacia Media Control-system gör livet lättare medans du kör, ändra smidigt ljudvolymen och telefonen från ratten. Anslut till telefonen via Bluetooth och kom åt appar direkt på 8-tumsskärmen som är placerad i mittkonsolen. Barnen eller passagerarna bak i bilen får praktiska skjutbara brickor för att kunna ordna med sitt utrymme på resan. Sätena är helt ny konstruerade och ger dig bättre stöd och bättre ergonomi. Ratten och sätena kan enkelt och smidigt justeras för den optimala körpositionen.

Känn dig trygg med den senaste tekniken

Parkeringsassistans och backkamera, dödavinkel-varnare, starthjälp i backe och nödbromsassistans Dacias senaste förarassistanssystem ger säkerhet du kan lite på, allt för en trygg körupplevelse. Jogger har en 110 hk bensinmotor initialt, en sexväxlad manuell växellåda och ett vridmoment på 200 Nm. Dragvikten med Jogger är på hela 1200 kilo.

Kontakta en säljare så berättar vi mer.
Eller fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer vi.

Kontakta säljare →
Standardutrustning för Essential:
  • Yttrebackspeglar som ställs in manuellt från insidan
  • A/C Manuell luftkonditionering
  • Ratt som är inställbar i höjd
  • Halvljusautomatik / "autoläge"
  • Förarsäte med justerbar höjd
  • Aktivt nödbromsningssystem (AEBS) 
  • Parkeringssensorer fram och bak
  • Media control
  • ABS-bromsar

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Dacia Jogger


Hitta anläggning

Boka provkörning