Dacia Jogger


Pris
173 900 KR

Smarta lånet

2 017 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya sjusitsiga familjebilen – Dacia Jogger

Dacia Jogger är skapad med en längd på 4,55 meter, det är den längsta Dacia-modellen i produktutbudet. Den har samma längd som en kombimodell, ser ut som en SUV och är rymlig som en MPV. De två baksätena är individuella och kan fällas upp eller tas ut helt, det ger plats för 708 liter bagage. Du du fäller ner ytligare andra raden får du plats för hela 1819 liter bagage. En fokus punkt för Dacia Jogger är utrymme eftersom att det är en familjebil, det finns hela 24 liter lagringsutrymme i kupén, som också har plats för sex kopphållare. När du ska iväg med familjen och behöver extra bagageutrymme finns det smarta takrails som enkelt kan förvandlas till takräcken som klarar 80 kilo vikt. Kontakta säljareDu kommer älska roadtrips och att köra långt Med hjälp av Dacia Media Control-system gör livet lättare medans du kör, ändra smidigt ljudvolymen och telefonen från ratten. Anslut till telefonen via Bluetooth och kom åt appar direkt på 8-tumsskärmen som är placerad i mittkonsolen. Barnen eller passagerarna bak i bilen får praktiska skjutbara brickor för att kunna ordna med sitt utrymme på resan. Sätena är helt ny konstruerade och ger dig bättre stöd och bättre ergonomi. Ratten och sätena kan enkelt och smidigt justeras för den optimala körpositionen.

Känn dig trygg med den senaste tekniken

Parkeringsassistans och backkamera, dödavinkel-varnare, starthjälp i backe och nödbromsassistans
Dacias senaste förarassistanssystem ger säkerhet du kan lite på, allt för en trygg körupplevelse. Jogger har en 110 hk bensinmotor initialt, en sexväxlad manuell växellåda och ett vridmoment på 200 Nm. Dragvikten med Jogger är på hela 1200 kilo.

Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer vi.

Kontakta säljareStandardutrustning för Essential:
  • Yttrebackspeglar som ställs in manuellt från insidan
  • A/C Manuell luftkonditionering
  • Ratt som är inställbar i höjd
  • Halvljusautomatik / "autoläge"
  • Förarsäte med justerbar höjd
  • Aktivt nödbromsningssystem (AEBS) 
  • Media control
  • ABS-bromsar

Smarta lånet

Månadskostnad 2 017 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.dacia@hedinbil.se

Boka Provkörning